Af Sebastian Kirk - 04/01-18 22:01

Ny dansk Tinder-lignende app: Sådan kan du tjene penge med denNy dansk Tinder-lignende app: Sådan kan du tjene penge med den

To danskere har udviklet en app, der gør det muligt at søge efter kompetencer og udveksle ydelser med andre brugere.

storybild

MeeW fungerer på nogle måder lige som Tinder, hvor man også swiper til højre eller venstre for at sige ja eller nej til andres profiler.

Egentlig er der ikke specielt stor forskel på en god første date og en god jobsamtale. Begge dele handler om at sælge sig selv så godt som muligt og håbe på, at en 'aftale' kommer i hus med den anden part.

Det er - meget forsimplet - grundessensen af den nye danske app MeeW, der, ifølge udvikleren selv, er en blanding mellem datingappen Tinder og jobnetværket LinkedIn.

»Det er en kompetence-markedsplads, hvor varen, der bliver handlet, er vores talenter og vores egenskaber. Grundidéen er, at vi alle sammen kan noget, som der er nogen, der har brug for,« forklarer direktør Armin Kavousi, der har stiftet MeeW sammen med sin barndomsven Mikkel Christensen.

LÆS OGSÅ: Netto havde ikke barnebarnets favoritpizza: Hans forslag gjorde bedstemoderen til millionær

Helt lavpraktisk fungerer appen lidt ligesom Tinder. Du søger efter den type fagfolk, du har brug for - eksempelvis en maler eller en model - og så swiper du til højre eller venstre på hver profil, som består af navn, titel, fælles venner og pris.

»Og det kan være alt. Vores brugerbase indtil videre har vist sig at være biologer, ingeniører, investorer, CEO's, frisører, murere - alt,« siger Armin Kavousi og fortæller, at der siden lanceringen den 1. december 2017 er der blevet oprettet 4.500 profiler i Danmark.

MeeW fungerer på mange måder som datingappen Tinder. (Billede: MeeW)

På sigt har han og Mikkel Christensen store ambitioner om at revolutionere måden, vi søger job på. Men i første omgang handler det 'bare' om at give alle mulighed for at arbejde på egne vilkår.

LÆS OGSÅ: Joy er i tvivl om gammel folkeskole-regel: Gælder den stadig, når man er voksen?

»Private mennesker lige så vel som virksomheder kan finde din profil. Og her får du så magten tilbage i dine egne hænder og kan selv bestemme hvor meget, du vil have i timen, hvornår du vil arbejde, og hvad du vil arbejde med,« forklarer Armin Kavousi og fortsætter:

»Alle vil jo gerne have det, de kan få med det samme. Folk gider ikke vente på en tandlæge eller en frisør. Her kan du bare gå ind og indgå en aftale med det samme.«

MeeW kan downloades i App Store og Google Play.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx