Af - 02/04-14 07:30; Opdateret: 02/04-14 08:50

Fitnessdk angriber Fitnessworld - som smilerFitnessdk angriber Fitnessworld - som smiler

Landets næststørste fitnesskæde Fitnessdk vil åbne 20 nye centre og gå på medlemsfangst hos markedslederen Fitnessworld, hvor direktøren trækker lidt på skuldrene.

storybild

Den Parken-ejede fitnesskæde Fitnessdk vil have comeback.

Kæden er med sine blot 41 centre langt mindre end det hastigt ekspanderende Fitnessworld, der i 2008 havde 15 centre - og i dag hele 115 centre.

De to duellanter sidder på broderparten af det fitnessmarkedet, som Fitness.dk vil have en større bid af.

»Mens andre kæder fokuserer på at skære services væk og indføre selvbetjeningskoncepter, så går vi stik modsat,« siger Thomas Bagge Olesen, direktør i Fitnessdk.

Der er vedtaget planer om at investere et betydeligt millionbeløb i at opgradere eksisterende centre og til at realisere planer om inden for højst fire år at åbne 20 Fitnessdk-centre i landets største byer.

»Vi satser på yderligere succes og vækst ved at forkæle medlemmerne med rene lækre centre med saunaer og dampbade, et højt serviceniveau, veluddannet personale og nye inden- og udendørs træningskoncepter,« siger Bagge Olesen, som svarer ja til, at kunderne bl.a. skal hentes hos konkurrenten Fitnessworld.

Men det er som om, at Fitnessworld-direktør Per Lyngbak Nielsen smiler overbærende og trækker lidt på skuldrene, da metroxpress ringer for at få en kommentar til konkurrentens planer.

»Vi kommer til at åbne 10 nye centre i år, og jeg tror ikke på, at Fitnessdk kommer til at åbne et eneste. Så de 20 Fitnessdk-centre er papir-fitnesscentre,« siger han.

»Men jeg forstår godt, at de opgradere eksisterende og have vækst, for det har de behov for,« siger Lyngbak Nielsen, som afviser antydningen af ikke at være servicemindet.

»Vi lever af tilfredse kunder og har aldrig haft flere kunder.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx