Af - 04/10-16 15:41; Opdateret: 04/10-16 16:05

Så meget kan piger tjene på at sælge ét par brugte trusserSå meget kan piger tjene på at sælge ét par brugte trusser

En webside, hvorfra piger kan sælge deres beskidte underhylder, afslører, hvor meget man har mulighed for at indkassere på salget af sine brugte underbukser.

Bildstrecke im Grossformat »

Ikke alle har beskidte trusser på lager - for det kræver, at man bruger underbukser.

Der findes mange forskellige feticher. Nogle tænder på balloner, andre på stilletter, og så er der dem, der tænder på brugte trusser. Sidstnævnte fetich har nu skabt et marked for salg af brugte trusser.

Et af de websteder, der faciliteter, at kvinder kan sælge deres brugte underhylder, er den udenlandske side "Sofia Gray".

Alex Matthews, der er medstifter af Sofia Gray, fortæller til Independent, at sælgerne typisk er mellem 18 og 35 år, mens aldersspredningen blandt køberne er større: Det er ofte mænd, der er interesseret i de brugte underbukser, og køberne er for det meste mellem 18 og 60 år.

Like MX Penge på Facebook og bliv opdateret med artikler om forbrug og økonomi.

Alex Matthews kan også berette om, at han engang var vidne til, at en kvinde fik 5.000 dollars, hvilket svarer til 33.381 kroner, for salget af en brugt trusse.

Det var dog ikke kun prisen, der differentierede salget fra de typiske på Sofia Gray. Den kostbare, beskidte underbuks havde sælgeren brugt tre uger i træk.

TV: Undertøjsreklame går helt galt for modellen på live-tv
TV: Undertøjsreklame går helt galt for modellen på live-tv

Men de 33.381 kroner har køberen dog ikke fået helt risikofrit. Tidligere har gynækologen Dr Alyssa Dweck fortalt Cosmopolitan, at det blandt andet kan give infektion i underlivet, hvis man går med de samme, beskidte trusser flere dage i træk.

Meget tyder på, at sandsynligheden for at gøre en lignende handel bliver større og større.

Handlen med brugte trusser er nemlig steget markant siden juni sidste år, hvor Netflix-serien "Orange Is the New Black" for første brugte forretningsmodellen som en del af handlingen i serien.

Bendtner i underbukser viser topform før Arsenal-brag
Bendtner i underbukser viser topform før Arsenal-brag

Helt præcis hvorfor mændene køber kvindernes brugte trusser, er der dog ikke et entydigt svar på. En sælger fortæller, at hendes købere har fortalt hende om forskellige formål med købet:

Jeg har kendt til mænd, der har fortalt, at de kun har købt underbukserne, så de kunne onanere med dem. Andre vil gerne selv gå med dem, og jeg har også kendt til andre mænd, som købte dem for at have dem liggende i deres hjem, så vennerne kunne tro, at de havde været i seng med mange kvinder.
Sådan skriver en bruger på reddit ifølge Independent.

Sælgernes motiv for at sælge deres beskidte trusser, handler dog for det meste om én ting: Penge.

En 21-årig kvinde fra Hampshire i England har i en anden forbindelse fortalt, at hun solgte sine brugte trusser, fordi hendes studielån og deltidsjob ikke kunne dække hendes udgifter. Det skriver Independent.

LÆS OGSÅ: Firma laver lugtfrie underbukser: Du behøver ikke at vaske dem

LÆS OGSÅ: Kom op at skændes med konen: Så fik hun hans penis til at rådne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx