Af Sebastian Kirk - 11/10-17 14:54

En million kroner savner sin ejermand: Har du vundet?En million kroner savner sin ejermand: Har du vundet?

Danske Spil efterlyser en heldig vinder af en million kroner, som ikke har meldt sig i over to uger.

storybild

Der er blevet vundet en million kroner på en Lørdagslotto-kupon i Kvickly Holstebro. Der er ingen rigtige på kuponen, så den kan umiddelbar se værdiløs ud (arkivfoto). (Billede: Kristian Brasen)

Et eller andet sted i Holstebro eller omegn ligger der måske en sammenkrøllet lottokupon, der er en million kroner værd.

I Kvickly i Holstebro blev der nemlig den 23. september solgt en Lørdagslotto-kupon med gevinst på, som endnu ikke er blevet indløst. Det skriver JydskeVestkysten.

Der er imidlertid ikke tale om en helt sædvanlig gevinst, for der er hverken seks eller syv rigtige på kuponen. Derimod er der tale om en ekstraudtrækning, hvor der blev fundet to vindere af en million kroner - og derfor kan kuponen ved første øjekast se værdiløs ud.

»Så det er vigtigt, at man går ned i en butik og får sin kupon tjekket. Det behøver ikke være i Kvickly. Alle butikker, der sælger Lotto, kan gøre det,« siger pressechef for Danske Spil, Marie Grabow Westergaard, til JydskeVestkysten.

Varehuschef i Kvickly Holstebro, Martin Sandbjerg Nymand, frygter, at kuponen er blevet smidt ud. Men han håber på at kunne overraske den heldige ejermand af kuponen.

»Jeg håber, det er én, som samler til bunker. Dem har vi nogle af. De kommer med 20-30 kuponer eller efter en måned eller to,« siger han.

Hvis gevinsten ikke bliver indløst, inden der er gået et år, ryger pengene tilbage i puljen, så andre kan prøve lykken.

Så hvis du har været i Kvickly i Holstebro og har købt Lotto i dagene op til den 23. september, så er det nok en god idé at rode papirkurven igennem. Der ligger måske en million kroner og venter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx