Af - 21/03-16 11:47

To mere på vej: Disse Netto-butikker vil nu få døgnåbentTo mere på vej: Disse Netto-butikker vil nu få døgnåbent

Fra 1. april behøver natteravne eller folk med skæve arbejdstider ikke at tænke på åbningstider, når de skal handle i disse Nettoer. Her kan du læse hvilke.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu bliver det nemmere for nordsjællænderne at handle ind, når de vil.

Hvis du bor på Nordsjælland, er der nu ingen grund til at hamstre dagligvarer lige før butikkernes lukketid. For nu vil to Netto-butikker på Nordsjælland holde åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Fra 1. april udvider Netto på Holmensvej i Frederikssund og Netto på Skansevej i Hillerød åbningstiderne. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Kunderne forventer i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst. Det imødekommer vi med døgnåbent, som allerede findes i både København, Aarhus og Odense, og nu udvider vi med yderligere to døgnåbne Nettoer i Nordsjælland.
Det siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark i en pressemeddelelse.


Kan du godt lide at læse om erhverv og forbrug, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Netto har i forvejen seks døgnåbne butikker – fire i og omkring København, en i Aarhus og senest en i Odense, som udvidede til døgnåbent 1. februar. Med de to ekstra butikker i Nordsjælland er Netto nu oppe på i alt otte døgnåbne butikker på landsplan.

- Erfaringerne fra vores eksisterende døgnåbne butikker, blandt andet i Kongens Lyngby, har været så gode, at vi gerne vil give flere kunderne i Nordsjælland den samme mulighed, siger Brian Seemann.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx