Af Ritzau - 10/04-17 09:27

MobilePay lancerer vild funktion, der kan ændre din måde at købe ind påMobilePay lancerer vild funktion, der kan ændre din måde at købe ind på

Nu kan kunder i Kiwi og Dagrofas supermarkeder betale med MobilePay uden at være logget ind i app'en.

storybild

(Billede: Simon Læssøe)

MobilePay tager næste skridt i krigen mod Nets. Betalingstjenesten indfører betalinger, hvor man ikke skal være logget ind, i Dagrofas supermarkeder.

Det skriver Dagrofa, der ejer Kiwi, og MobilePay i en pressemeddelelse.

- Vi lancerer MobilePay-betaling i butik version 2.0 med dette her. Det er en solid opgradering baseret på det, vi har hørt fra vores kunder.

- Nu kan man bare holde telefonen over en traditionel kortterminal i butikken og så betale. Det er en hurtigere og smidigere løsning, siger administrerende direktør for MobilePay, Mark Wraa-Hansen.

Den nye løsning kan bruges i Dagrofas 103 Kiwi-butikker fra nu og vil blive udrullet i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb i de kommende måneder.

Butikker raser mod Nets: Tager kunder som gidsler i opgør
Butikker raser mod Nets: Tager kunder som gidsler i opgør

- Vi er stolte over, at Dagrofa og Kiwi i dag gør det markant nemmere for vores kunder at betale digitalt fra mobiltelefonen.

- Det er en stærk MobilePay-løsning, som vil give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de handler i vores butikker, siger koncernchef Per Thau, Dagrofa.

MobilePay og Nets, der ejer Dankort, kæmper i disse år om markedet for danskernes betalinger. Nets har i årevis siddet på markedet med Dankort.

Nets indførte for få år siden chip-kortet, hvor man blot skal berøre terminalen med sit dankort for at betale. Den meget lette betalingsløsning blev vurderet at kunne sætte MobilePay skakmat i butikkerne, da det kom ud.

- Det tager tre eller fire indtastninger at betale med Mobilepay. Og mange vil synes, at det er mindst lige så nemt - hvis ikke nemmere - at betale med det nye dankort, sagde konsulent og rådgiver på området Henning N. Jensen til TV2, da det kontaktløse Dankort blev lanceret.

MobilePay åbner op for faste betalinger
MobilePay åbner op for faste betalinger

MobilePay blev lanceret i 2013. App'en, der er udviklet og ejet af Danske Bank, har 3,4 millioner brugere i Danmark. 40.000 butikker tager imod MobilePay.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx