Af - 09/08-16 10:27; Opdateret: 09/08-16 15:38

Fitness-centre i priskrig: Så billig bliver din træningFitness-centre i priskrig: Så billig bliver din træning

Slankede, rå træningscentre banker priserne i bund.

storybild

Rasmus Ingerslev, idemand, fra Repeat. (Billede: PR-foto)

Fitness World går nu ind i fitness-krigen om de urbane, unge, der ønsker et råt, urbant træningsmiljø til lav pris. Den landsdækkende kæde opretter nu den selvstændige lavpriskæde Urban Gym, som i første omgang får fem centre i København, Aarhus, Odense og Viborg med åbning den 5. september.

Konceptet fokuserer på cross, kredsløbs- og vægttræning, og brugerne har adgang til centrene 24 timer i døgnet med deres smartphone og Urban Gyms app.

Populær fitnesskæde bløder penge og vil lukke centre
Populær fitnesskæde bløder penge og vil lukke centre

- Vi har hentet inspiration fra New York, London og Berlin, hvor lignende koncepter er utroligt populære. Vores erfaringer fra Fitness World viser, at der er et stort potentiale for et lignende koncept herhjemme, hvor man kun betaler for de ydelser, man har behov for, siger Steen Albrechtslund, direktør i Urban Gym.

Et du intereseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Et medlemskab koster 99 kroner om måneden plus 99 kroner i oprettelse. Det indebærer ubegrænset adgang til alle Urban Gym-centre landet over og er uden binding. Melder man sig ind inden åbningen den 5. september, er oprettelsen gratis

Populær fitnesskæde bløder penge og vil lukke centre
Populær fitnesskæde bløder penge og vil lukke centre

Centrene indrettes ifølge Steen Albrechtslund ’urbant og cool’ med inspiration fra New Yorks High Line.

- Det vil sige, at der vil være forskellige miljøer i centrene: Træningszoner med de bedste træningsforhold og -redskaber, men også hvileområder, der skal være et socialt samlingspunkt for vores medlemmer. På den måde skaber vi det bedste miljø at træne i, men også et sted, man bliver hængende med vennerne. Det er ikke set i branchen før, siger Steen Albrechtslund.

Julie fik sms fra Fitness World: - Du ser sød ud...
Julie fik sms fra Fitness World: - Du ser sød ud...

I modsætning til andre træningscentre i landet er holdtræning, bemanding og bad ikke en del af konceptet hos Urban Gym, og det er med til at holde prisen nede.

Udmeldingen fra Fitness World kommer, efter at det nye fitness koncept, Repeat, i juli meldte sig på banen med åbning af to nye døgnåbne fitness centre i København og Odense Også hos Repeat har får brugerne adgang til centrene med deres smartphone. De to Repeat-centre åbner i september, og også her får brugerne adgang til et råt og urbant træningsmiljø. Et medlemskab koster 39 kroner om ugen hos Repeat.

Urban Gym planlægger at åbene endnu flere centre i løbet af 2017.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx