Af - 12/03-14 09:00

Dansk sko-kæde får bedste resultat nogensindeDansk sko-kæde får bedste resultat nogensinde

Ecco er på god fod med verdens forbrugere. I hvert fald fik koncernen bedste resultat nogensinde i 2013.

storybild

Skokæden Ecco havde i 2013 det bedste resultat nogensinde. (Billede: PEDERSEN TOBIAS NØRGAARD)

Den danske skokoncern Ecco kom ud af 2013 med et overskud før skat på 1,2 milliarder kroner - en stigning på otte procent i forhold til 2012, oplyser koncernen i sit regnskab for 2013.

- Det er en særdeles tilfredsstillende præstation, lyder det fra Dieter Kasprzak, der er direktør for den danske skogigant med hovedsæde i Bredebro.

Dansk butikskæde stormer frem
Dansk butikskæde stormer frem

- Det er lykkedes os at reorganisere vores produktion samtidig med, at vores forretning og indtjening er vokset, siger direktøren i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Samlet røg omsætningen op på 8,4 milliarder kroner. Det er en stigning på 4,4 procent i forhold til 2012.

Ecco har butikker og fabrikker i store dele af verden. Og sidste år blev der samlet åbnet 255 nye butikker og såkaldte shop-in-shops. Det bragte det samlede antal Ecco-butikker og shop-in-shops op på 2989.

DBU præsenterer større underskud end forventet
DBU præsenterer større underskud end forventet

Sidste år var det især kinesere og russere, der stod for fremgangen i salget, oplyser skokoncernen. Ecco så dagens lys tilbage i 1963, og i dag kan man købe et par Ecco-sko i 87 lande.

Ud over de mange butikker og shop-in-shops, har Ecco aftaler med 15.000 salgssteder verden over. Skogiganten i Bredebro er familieejet og har 18.500 ansatte.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx