Af - 01/12-16 21:33

Så mange danskere planlægger at knalde en  kollega til julefrokosten i årSå mange danskere planlægger at knalde en kollega til julefrokosten i år

Du kan slappe helt af, hvis du er nervøs for at sende kæresten afsted til årets julefrokost. I hvert fald viser en ny undersøgelse, at de færreste har planer eller håb om at kissemisse til festligheden.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: En undersøgelse, som YouGov har lavet for metroxpress i november 2016. Vi har kun spurgt de danskere, der skal til julefrokost på arbejdet i år.

Hun tager den røde læbestift på, trækker i den tætsiddende julekjole, og lader den duftende parfume fugte sin hals.

Der er sikkert en del, som ikke bryder sig om at se kæresten dulle sig op til årets julefrokost. Tænk nu hvis hun var sammen med en kollega?

Men frygt ej.

Det er nemlig de færreste danskere - både singler og folk i forhold - der har skumle planer og forhåbninger om at finde sammen med en kollega til julefrokosten. Det viser en ny undersøgelse, som metroxpress står bag.

Derfor danser der en underlig julemand rundt i København
Derfor danser der en underlig julemand rundt i København

Her svarer kun tre procent, at de håber på eller har planer om, at det skal ske. Yderligere er der tre procent, der delvist håber eller planlægger at kissemisse med en kollega til julefrokosten.

Derimod er der hele 87 procent, som ikke håber eller planlægger at finde sammen med en fra arbejdet til julefrokosten. Det inkluderer både de deltagere i undersøgelsen, som er single eller har en kæreste.

Vind gavekort til dine yndlingsbutikker i julekalender
Vind gavekort til dine yndlingsbutikker i julekalender

Det kommer faktisk bag på mig, at der er så få, som håber eller planlægger at finde sammen med kollegaen til julefrokosten. Planlagt utroskab handler om kærlighed og følelser, så det her viser, at utroskaben heldigvis er spontan, hvis den sker. Det gør mig helt glad i hjertet.
Det siger sexolog Paprika Noel.

Hun mener, at den planlagte utroskab er den slemmeste og sværeste for kæresten at tilgive.

Kan du spotte julemanden med en gavesæk fuld af penge?
Kan du spotte julemanden med en gavesæk fuld af penge?

Men undersøgelsen afslører også, at du kan føle dig mest sikker, hvis din kæreste er en kvinde. Lidt flere kvinder end mænd har nemlig ikke liderlige planer, der involverer kopimaskinen eller et hæve-sænkebord.

Blandt hunkønnet er det kun to procent, der helt eller delvist håber og/eller planlægger at score til åres julefrokost. Det samme gælder hele 10 procent af mændene.

- Det skyldes nok, at kvinder tænker mere fornuftigt, når det kommer til sex. De tænker mere over, det er dumt at involvere sig med en på arbejdspladsen, hvor mænd er mindre moraliserende og mere impulsstyret.

Den forklaring bakkes op af Paprika Noel:

- Kvinder har flere skrupler end mænd. De tænker tit tingene til døde, "Hvad nu hvis, der bliver en dårlig stemning" og alt det der, siger sexologen.

Er du alligevel nervøs for, om din kæreste får hygget sig for meget til julefrokosten, så følg disse råd:


Knald manden af inden festen
Giv din mand den helt store ”rusketur”, inden han tager til julefrokost. Sådan er hans ”beholdning” nemlig tom, og det giver ham mindre behov og lyst til at hoppe på kollegaen.

Kilde: Sexologerne Paprika Noel og Jakob Olrik


Send kvinden afsted UDEN sex forinden
Hvis du knalder damen inden, hun skal til julefrokost, aktiverer du hendes seksuelle lyst, og hun vil udstråle overdrevet seksuel energi.

Kilde: Sexologerne Paprika Noel og Joan Ørting.

LÆS OGSÅ: Julepakken til udlandet skal sendes snart

LÆS OGSÅ: Hold dig væk fra supermarkedernes juleslik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx