Af - 11/12-13 12:15; Opdateret: 11/12-13 12:25

Richards Samsung brændte: Konkurrenten hjalp hamRichards Samsung brændte: Konkurrenten hjalp ham

En skuffet Samsung-kunde måtte sande, at hans telefon var gået i brand under opladningen. Hjælpen kom først, da en konkurrent kom på banen.

storybild

Selvom det er lidt sløret, kan man måske se, at ladekablet til Richard Wygands Samsung er helt smeltet. (Billede: Youtube)

Nogle gange kan det godt betale sig at brokke sig, hvis bare man gør det højt nok. Det lærte Twitter-brugeren Richard Wygand, da han på Youtube lavede et par videoer om hans Samsung Galaxy S4-smartphone, der pludselig var brudt i brand.

Er dette en Samsung-brøler eller Photoshop?
Er dette en Samsung-brøler eller Photoshop?

Da han kontaktede Samsung, var de villige til at erstatte hans telefon, men krævede til gengæld, at han fjernede videoerne fra Youtube. Det krav faldt ikke i god jord, så han lavede endnu en video, hvor han beklagede sig over Samsungs metoder. Den delte han på Twitter med opfordringen:

- Drenge og piger, vær venlige at dele denne her rundt, så alle, der køber eller har købt en Samsung S4 kender risiciene.

Fire dage senere fik han svar på sit tweet. Ikke fra Samsung, men fra konkurrenten Nokia, der ville vise ham, hvordan god kundeservice fungerer.

- Vi vil gerne hjælpe dig. Lad mig sende dig en Nokia Lumia (deres flagskibstelefon, red.), så du kan opleve, hvordan kundeservice *virkelig* fungerer. -Jason, skrev en kommunikationsmedarbejder fra kontoen Nokia USA.Apples mareridt: Amazon forærer gratis smartphones
Apples mareridt: Amazon forærer gratis smartphones

Samsungs krav endte med at få den modsatte effekt. Historien er gået verden rundt, og hans video er blevet set en million gange - og så har de i hvert fald mistet én kunde, der er gået direkte til konkurrenten.

Se Richards video med den smeltede telefon her og videoen, hvor han fortæller om Samsungs svar her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx