Af - 02/06-16 14:38; Opdateret: 02/06-16 14:58

Her får du børnenes mobilabonnement billigstHer får du børnenes mobilabonnement billigst

Børnefamilie med en teenager og et indskolingsbarn kan spare over 2.000 kroner om året på børnenes mobilabonnementer, viser pristest.

storybild

Mobiltelefoner er en integreret ´del af hverdagen i mange børnefamilie - også for de yngste. Der kan være mange penge at spare ved at udstyre ungerne med det rigtige abonnement. (Billede: Scanpix)

Det er bestemt ikke ligegyldigt for en families mobilbudget, hvilke abonnementer børnene udstyres med. En familie med en mobil-storforbrugende teenager på 13 år og en mobil-nybegynder på syv år vil årligt kunne spare op til 2.371 kroner. Det viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

Ny app guider dig til billige overskudsvarer
Ny app guider dig til billige overskudsvarer

Teenageren forudsættes at have brug for minimum 15 GB data, 10 timers tale, fri sms/mms samt adgang til enten streaming af musik eller video. Med de kriterier faldet Telmore ud som pristestens s klart billigste udbyder med en årlig pris på 1.428 kroner mod TDC’s pris på hele 3.587 kroner.

Det skal dog mærkes, at teenageren hos TDC ville få adgang til tre valgfri tjenester, her i blandt musikstreaming, udlandstelefoni, en masse underholdning samt 40 GB data og fri tale, mens Telmore kun leverer 10 timers tale, 20 GB data og adgang til sin egen musikstreaming tjeneste Telmore Musik, som imidlertid ikke æder af den inkluderede data i abonnementet.

8 grunde til at HADE din iPhone
8 grunde til at HADE din iPhone

- Fra en tidlig alder er mobilen en essentiel del af vores liv. For forældre er det vigtigt at kunne komme i kontakt med deres børn. Samtidig er det vigtigt for børn at føle trygheden ved at kunne komme i kontakt med deres forældre, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør i Samlino.dk.

Det sker faktisk: Nu vender Nokia tilbage
Det sker faktisk: Nu vender Nokia tilbage

For den mobile nybegynder kan et børneabonnement med op til 2 GB data og 0,5-2 timers tale være rigeligt til koordinere legeaftaler og surfe lidt for sjov. Med det behov er Oister billigst med en årlig pris på 617 kroner, mens OK Mobil og CBB Mobil som testens dyreste skal have 829 kroner for deres børneabonnement.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx