Af - 09/02-14 11:34; Opdateret: 09/02-14 13:35

IKEA i kreativt kaosIKEA i kreativt kaos

Den svenske møbelgigant indleder uregerligt samarbejde med kunstnerkollektiv

storybild

IKEA indleder nyt samarbejde med undergrundsbrandet ArtRebels til en særkollektion, der er til salg i en bgrænset tidsperiode (Billede: Polfoto)

Borde, stole og kaffekopper fra den klassiske IKEA-verden bliver for en stund piftet op med hjælp fra det provokerende undergrundsbrand ArtRebels. Det skriver Detailfolk.dk.

IKEA tilbagekalder 29 mio. lamper
IKEA tilbagekalder 29 mio. lamper

IKEA har i samarbejde med undergrunds kunstnerkollektivet indledt et samarbejde, der er mundet ud i en særkollektion bestående af 30 forskellige produkter til alle hjemmets rum.

Ingen lesbiske i Ikeas kundeavis
Ingen lesbiske i Ikeas kundeavis

Kollektionen, de kalder 'Bråkig', er det svenske ord for 'uregerlig', hvilket man også kan kalde særkollektionen, der skabt ud fra et kunstnerisk kaos.

Ikea-thriller er et kæmpe hit på YouTube
Ikea-thriller er et kæmpe hit på YouTube

På en to-dages intensiv workshop skabte en stylist, en gallerist og en grafisk designer fra ArtRebels sammen med IKEAs designteam den skandinaviske særkollektion:

- Vi ville give IKEA produkterne et personligt udtryk og rydde en lille smule op. Sammen skabte vi et slags kreativt kaos som i slutningen blev forvandlet til en interessant kollektion, siger Carla Cammilla Hjort, der er stifter og CEO i ArtRebels, i en udtalelse.

IKEA-frustrationer endte med politibesøg
IKEA-frustrationer endte med politibesøg

Kollektionen, der blandt andet byder på et miks af pastelfarver og grafiske mønstre, har været til salg i IKEA fra den 31. januar og fås kun i en begrænset periode.

Sådan vil Ikea gå i krig mod kundeflugt
Sådan vil Ikea gå i krig mod kundeflugt

Se Carla Cammilla Hjort fortælle mere om samarbejdet i videoen nedenfor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx