Af Laura Rode Nygaard - 14/12-17 18:11

Nu kan du få mad fra Jensens Bøfhus bragt lige til døren med JustEatNu kan du få mad fra Jensens Bøfhus bragt lige til døren med JustEat

Efter et horribelt år økonomisk forsøger Jensens Bøfhus sig med et helt nyt tiltag.

storybild

(Billede: Mads Claus Rasmussen)

Er du vild med bøffer, men orker du ikke andre mennesker, så er der godt nyt. Jensens Bøfhus har nemlig lanceret bøf-levering lige til døren. Det oplyser restaurantkæden i en pressemeddelelse.

Tømmermænd er ofte lig med pizza, når hovedet dunker og maven skriger. Men sådan behøver det ikke at være.

Jensens Bøfhus har fået sit menukort på take-away-tjenesten Just Eat, så man for fremtiden kan bestille sin bøf på nettet og få den leveret lige til døren fra kædens restauranter i Aarhus, Greve, Hillerød, København, Odense og Aalborg, mens det i Sønderborg er muligt at bestille til afhentning.

Just Eat har i 2017 indgået samarbejde med en række restaurantkæder, som ser et stort potentiale i at få hjælp til bestilling og levering af take away til danskerne, lyder det i pressemeddelelsen. Og den vogn ville Jensens Bøfhus gerne med på.

»Jensens Bøfhus har valgt os som deres samarbejdspartner, og det er vi rigtig glade for. Vi oplever stor efterspørgsel på take away-markedet i Danmark netop nu, hvor vi vokser tre gange hurtigere end den generelle markedsvækst. Vi knokler for at være det oplagte valg for restauranter og kæder, og her er tilføjelsen af Jensens Bøfhus vigtig for os,« siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat i pressemeddelelsen.

Det nye tiltag kommer efter et år med flere møgsager for den danske restaurant.

Da bøfhuset præsenterede sit nyeste regnskab i sommer, lød underskuddet på 31 millioner kroner før skat. Sammen med de tre foregående års underskud i moderselskabet Jensens Food Group rundede det samlede underskud siden 2013 tæt på 130 millioner kroner og egenkapitalen på næsten 0 kroner.

Det fik blandt andet kæden til at sælge to ejendomme med store millionrabatter, fyre direktører samt ændre priser og menukort for at gøre retterne 'mere nutidige' - til både anmelderes og gæsters store utilfredsstillelse.

Noget tyder dog på, at efterspørgslen på kød stadig er stor. I hvert fald når det kommer til levering, oplyser kommunikationsansvarlig i Jensens Bøfhus, Line Falcke, i pressemeddelelsen:

»Vi arbejder hele tiden på nye muligheder for at udvide vores koncept og udfordre markedet – også i forhold til Take Away, som danskerne i den grad har taget til sig. Via samarbejdet med Just Eat er vi nu i stand til at honorere den efterspørgsel, vi i stigende grad bliver mødt med fra mange af vores gæster – nemlig, at de meget gerne vil have mulighed for at få deres favorit-bøf leveret direkte til døren.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Hjemmeholdet presset: Målmand må ud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx