Af - 14/12-15 18:40; Opdateret: 14/12-15 19:11

Ski-rejseforsikring: Pas på du ikke kommer galt afstedSki-rejseforsikring: Pas på du ikke kommer galt afsted

Skiferiesæsonen står for døren. Det kan koste dyrt at vælge den forkerte rejseforsikring.

storybild

Det er skønt at være på skiferie, men det er ikke ufarligt. Hvert år kommer danskere alvorligt til skade. Derfor er det uklogt ikke at have styr på rejseforsikringen, før du tager liften op til den sorte pukkelpist. (Billede: polfoto/arkiv)

Snart rejser tusindvis af danskere på skiferie i Norge, Sverige og Alpe-landene. Men det kan være vanskeligere at manøvrere rundt mellem forsikringsselskaberne forskellige årsrejseforsikringer og få valg den rigtige end at komme helskindet ned ad en sort pukkelpist.

Næsten hver tiende dansker har lejet feriehjem af private
Næsten hver tiende dansker har lejet feriehjem af private

Den billigste årsrejseforsikring, der inkluderer skirejser, får man til blot 269 kroner hos Globe Rejseforsikring. Det er næsten halv pris sammenlignet med Europæiske Rejseforsikring, der skal have 517 kroner for en årsrejseforsikring, der inkluderer skirejser. Det viser en undersøgelse, som prissammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget.

Er bortkommet bagage ens største bekymring på rejsen, kan den billigste forsikring være udmærket, men er uheldet ude og resulterer den overmodige tur ned ad pukkelpisten i kraniebrud og varige mén – eller i værste fald døden - er man ildestedt hos Globe Rejseforsikring, hvor der ingen dækning er for ménsgrad og dødsfald på skirejser.

- Vi ser hvert år, at hundredtusindvis af danskere tager på skiferie, hvoraf der desværre er et stort antal, som kommer til skade. Hvad mange danskere ikke tænker over, før skituren, er, hvordan deres forsikring dækker, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør for Samlino.dk.

Nu kan rejser til dette populære feriemål blive billigere
Nu kan rejser til dette populære feriemål blive billigere

Inden afrejse kan det derfor være en rigtig god ide at løbe forsikringsbetingelser igennem.

- Skulle man være uheldig at komme slemt til skade på skiferien, hvor din forsikring ikke dækker, så kan du stå overfor en massiv regning, der nemt løber i mange tusinde kroner, siger Kristian Pitzner-Jørgensen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Michael Dyrby: Ubåds-sagen skal...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
LIGE NU: Politiet rykker ud til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx