Af Berit Hartung - 26/09-17 07:45

Drømmeferien blev til et mareridt: - Vi måtte hænge håndklæder for vinduerne Drømmeferien blev til et mareridt: - Vi måtte hænge håndklæder for vinduerne

Et britisk ægtepar betalte en formue for en lækker ferie - men endte med en ubehagelig oplevelse.

storybild

epa01426650 The photo shows La Carihuela beach in Torremolinos, Malaga, southern Spain, 29 July 2008, where an explosive device has exploded today at 00.20. The beach is again full of people, and shops near the area have retourned to normality. EPA/López Perujo (Billede: López Perujo)

Er du været på hotellet i Costa del Sol? Så hører BT og metroxpress meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Et ældre britisk ægtepar fik en ubehagelig overraskelse på deres ferie til Malaga, da de opdagede, at deres hotel havde en lidt usædvanlig nabo.

Jackie og James Colbert havde glædet sig til turen til turistbyen Torremolinos på den spanske solkyst Costa del Sol i august. Hjemme i Skotland havde de lige gennemlevet en sorg - hendes svoger var lige død.

Derfor havde de valgt at fejre Jackies 60 års fødselsdag med et krystogt og en solferie. De havde betalt over 40.000 kroner for at komme lidt væk til sol og varme og lidt opmuntring, men desværre for ægteparret blev rejsen på ingen måde det pusterum fra sorg og død, som de havde håbet.

De opdagede nemlig hurtigt, at det nærliggende hospitals lighus lå klods op og ned af hotellet, og fra parrets balkon på et af hotellets øverste etager var der frit udsyn til kapellet.

»Jeg blev nødt til at hænge håndklæder for vinduerne, for jeg kunne ikke klare synes at lig, som blev trillet rundt lige foran min balkon,« siger Jackie Colbert til Daily Mail.

Du kan se en video optaget fra ægteparrets balkon her.

En aften, da hun sad med sin mand på altanen og nød den kølige aftenluft, hørte de pludselig en mærkelig lyd. Da de kiggede nærmere efter, så de to mænd komme trillende med en båre med et lig kun dækket af et lagen.

»Jeg kiggede over rækværket og så et lig blive trillet ind i bygningen ved siden af. Jeg troede næsten ikke på det. Det gjorde mig utrolig oprørt,« siger hun til den britiske avis.

Det firestjernede all inclusive-hotel Club Hotel Riu Costa del Sol, som også udbydes til danske turister gennem rejsearrangøren TUI, bliver i salgsmaterialet beskrevet som 'et familievenligt hotel nær stranden.' På rejseselskabets hjemmeside lægges der også vægt på spa, fitness, børneklub og flere pools.

Jackie Colbert mener dog også, at rejseselskabet burde fortælle, at hotellet er nabo til et lighus.

»Det er fuldstændig mangel på respekt for de, som er gået bort, og for de gæster, som må se på det. Ingen sagde noget om lighuset, da vi bookede hotellet. Hvis vi var blevet informeret, var vi ikke blevet så chokerede, eller også havde vi valgt et andet hotel,« siger hun.

»Nogen tager på ferie for at komme sig over en sorg, og jeg mener, at de let kunne have booket dette hotel uden at vide, hvad der var i nærheden. Vi mistede min svoger i juni, og jeg ville ikke have ønsket for ham, at han blev kørt væk, mens turister stod og så på.«

En talsmand for Thomson, som TUI hedder i Storbritannien, beklager ægteparrets ubehagelige oplevelser til Daily Mail.

»Vores kundeservice er i direkte kontakt med gæsterne og teamet på resortet for at undersøge sagen nærmere.«

»Desværre blev vi ikke gjort bekendt med gæsternes klage, mens de var på hotellet, og derfor kan vi ikke tilbyde en passende kompensation,« siger talsmanden, som opfordrer gæster, der oplever noget uhensigtsmæssigt på deres rejse, til straks at henvende sig til deres guider på destinationen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Influenza-epidemi presser sygehuse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx