Af Mads Brandsen - 15/09-17 17:47

Stort netsupermarked forlader DanmarkStort netsupermarked forlader Danmark

Det problemramte netsupermarked Shobr forlader nu Danmark rent fysisk.

storybild

(Billede: Bax Lindhardt)

Det skriver Dansk Handelsblad.

Shobr, der sælger dagligvarer direkte fra leverandørerne uden om detailhandlen, fraflytter sit lager i Høje Taastrup og flytter til Flensborg i Tyskland. Den administrerende direktør Mikkel Lohmann Davidsen fratræder ved samme lejlighed.

Samtidig er selskabet fortsat under tvangsopløsning hos Erhvervsstyrelsen. Det betyder dog ikke, at man opgiver Danmark. Tværtimod har man både fokus på Danmark og andre lande.

»Vi har aldrig haft mere fokus på Danmark, end vi har nu, så når vi investerer penge i det, er det, fordi vi mener, at der er et godt marked i Danmark. Vi har mange produkter fra leverandørerne, og vi har interesse fra forbrugernes side, så markedet er rigtig godt,« skriver Lars Munch Johansen i en e-mail til Dansk Handelsblad.

I seneste regnskab stiller revisoren spørgsmålstegn ved om selskabet kan fortsætte driften. Det ville kræve ny kapital, men det har virksomheden også fået, oplyser Lars Munch Johansen til mediet. Et ukendt engelsk selskab ejet af europæiske og kinesiske investorer har investeret et ukendt beløb i Shobr.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx