Af - 09/07-14 10:39

Dansk iværksætter står til mega-succesDansk iværksætter står til mega-succes

Ung dansk iværksætter, som har udviklet et virtuelt laboratorium, får ubetalelig reklame fra et af verdens mest anerkendte tidsskrifter.

storybild

Mads Tvillinggaard Bonde (th), 28 år, har stor succes med sin virksomhed Labsters Aps, som udvikler virtuelle laboratorier til undervisningsbrug. (Billede: Thomas Lekfeldt)

Den kun tre år gamle, danske iværksættervirksomhed Labster, som udvikler virtuelle laboratorier til undervisningsbrug på universiteter og gymnasier, kan meget vel stå over for et globalt gennembrud.

Simpel idé tog ham 8 timer - nu ruller millionerne ind
Simpel idé tog ham 8 timer - nu ruller millionerne ind

I dag offentliggør et af verdens mest velanskrevne naturvidenskabelige tidsskrifter, Nature Biotechnology, nemlig en undersøgelse, der dokumenterer, at Labsters laboratorier øger studerendes læring og motivation markant sammenlignet med traditionel undervisning.

Bedre reklame kan man ikke købe sig til for penge i den naturvidenskabelige verden. Stifter og direktør i Labster Mads Tvillinggaard Bonde har da også store forventninger til virksomhedens udvikling oven på den gode nyhed.

Så meget tjener Danmarks lakridskonge
Så meget tjener Danmarks lakridskonge

- Tidligere har kunderne meget forståeligt spurgt, om produktet virker. Nu kan vi med henvisning til et af verdens mest kendte tidsskifter sige, at ja det virker: 97 procent blev motiverede af bruge vores virtuelle laboratorium, og brugerne lærte 76 procent mere end en gruppe studerende, der fik almindelig undervisning, siger han.

Han tilføjer, at omkring halvdelen af de danske gymnasieelever, der deltog i undersøgelsen, i højere grad overvejer at studere et naturvidenskabeligt fag efter at have prøvet kræfter med Labsters virtuelle laboratorium.

Far fik smart idé og blev multimillionær
Far fik smart idé og blev multimillionær

- Det her giver et kæmpe potentiale for indtjeningen. Men det er lige så vigtigt for mig, at vores produkt øger
interessen for naturvidenskab. På den måde kan det være med til at afhjælpe manglen på danske ingeniører og naturvidenskabelige kandidater i fremtiden, siger Mads Tvillinggaard Bonde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx