Af Lars Dinesen - 22/09-15 17:27

Anmeldere: Her er dommen over den nye iPhoneAnmeldere: Her er dommen over den nye iPhone

På fredag lander der nye versioner af Apples pengeko iPhone, men er den pengene værd, når den rammer Danmark? Tja... siger anmelderne.

storybild

arkivfoto

Den niende iPhone er på vej i handlen i denne uge - i hvert fald i USA, hvor de første anmeldere nu er klar med deres dom over amerikanske Apples helt store indtægtskilde.

Og som så mange gange før er anmeldelserne af den iPhone 6S positive, selvom Apple også får kritik.

Joanna Stern, som anmelder teknologi i avisen The Wall Street Journal, ærgrer sig over, at Apple tilsyneladende ikke adresserer den største kritik af iPhone-modellerne: batteritiden.

Da hun testede telefonen, var den hverken værre eller bedre end den forrige model, iPhone 6.

Nyt styresystem til iPhone: Her er ekspertens dom
Nyt styresystem til iPhone: Her er ekspertens dom

Din iPhone er lige blevet meget klogere – se bare her
Din iPhone er lige blevet meget klogere – se bare her

- For at få plads til en ny skærm har Apple gjort telefon en smule tykkere. Til gengæld er batteriet blevet mindre. Jeg ville med glæde købe en tykkere iPhone, hvis det betød, at den ville bruge mindre tid i opladeren, skriver Joanna Stern, som mener, at s"et i iPhone 6S må stå for en "en smule" bedre.

Anmelderen Nilay Patel fra det populære teknologimedie The Verge hæfter sig også ved, at batteritiden burde være bedre nu, hvor vi er på den niende årgang.

- Telefonen er en smule hurtigere, og batteritiden er omtrent den samme om før, og det vil nok tage en del tid, før app-udviklerne får glæde af 3D Touch (den nye skærm-teknologi, red.). Til den tid er vi nok nået til den næste version, iPhone 7, skriver Nilay Patel i sin anmeldelse, som dog overvejende er meget positiv.

5 grunde til at du IKKE skal jailbreake din iPhone
5 grunde til at du IKKE skal jailbreake din iPhone

Og nattesøvnen er da også reddet for nuværende iPhone 6-ejere, som overvejer at købe en ny telefon allerede, vurderer han.

Der er ingen grund til at opgradere.

Samme melding lyder der fra Walt Mossberg, som har dækket teknologi og Apple især i årevis.

- Der er ingen tvivl om, at iPhone 6S er den bedste smartphone på markedet. Punktum. Men har du sidste års model, vil du nok ikke lade dig lokke til en opgradering af de nye funktioner, skriver han.

LÆS OGSÅ: Her skal du rejse hen for at få en billig iPhone

LÆS OGSÅ: Omstridt emoji er på vej til iPhone - disse kommer også...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx