Af - 22/02-16 07:30

Her får du det billigste abonnement med fri tale, sms og mmsHer får du det billigste abonnement med fri tale, sms og mms

Ny undersøgelse viser, at Stofa tilbyder det dyreste mobilabonnement med fri tale, sms og mms. Det er 1.009 kroner dyrere om året end det billigste abonnement.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem galleriet og se, hvad du sparer på hvert abonnement, der tilbyder fri tale, sms og mms sammenlignet med det dyreste abonnement. Nederst i artiklen finder du flere oplysninger om hvert abonnement. Kilde: Samlino.dk

Sms i en uendelighed, send alle de mms'er, du har lyst til og tal i telefon med din ven, indtil du falder i søvn.

Rigtig mange mobilselskaber udbyder abonnementer med fri tale samt fri sms og mms. Men hvilket firma kan tilbyde det billigste abonnement?

Det har prissammenligningstjenesten Samlino.dk undersøgt. Vil du have det billigste abonnement med fri tale, sms og mms, skal du være kunde hos firmaet Evercall. Her koster et års abonnement kun 1.428 kroner inklusiv oprettelse.

- Evercall er en lille spiller på markedet, man ikke rigtig har hørt om. Det kan netop være grunden til, at de er billigst. De bruger ikke penge på markedsføring, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, der er direktør i Samlino.dk.

Kan du gode lide at læse om forbrug og besparelser, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Du sparer 1.009 kroner om året på at vælge Evercall frem for det dyreste abonnement, som Stofa tilbyder. Hos Stofa skal du punge ud med 2.437 kroner om året for et abonnement med fri tale, sms og mms.

- Det er ikke overraskende, at Stofa er dyrest. Stofa vil gerne sælge tv-pakker og er sådan set ikke interesseret i at sælge ét mobilabonnement. Derfor får du ikke en god pris. Prisen på dit mobilabonnement bliver derimod bedre, hvis du også vælger at købe en tv-pakke, siger Kristian Pitzner-Jørgensen.

Spar 1.800 kroner med mobilt bredbånd
Spar 1.800 kroner med mobilt bredbånd

Det er ikke kun prisen, der udgør forskellen på det billigste og dyreste abonnement. Datamængden på de forskellige abonnementer, som er blevet sammenlignet i undersøgelsen, svinger mellem to til 20 GB data.

Sammenligner man prisen med pakkernes indhold, får du mest valuta for pengene hos CallMe, der som de eneste kan tilbyde hele 20 GB data.

-Vi har flere storforbrugere, der især bruger mobilen til at gå på internettet med. Derfor er datamængden vigtig. Med 20 GB data kan du streame video og film i 20 minutter, mens du med to GB data kan surfe på de sociale medier i 70 minutter hver dag, siger direktøren for Samlino.dk.

Kristian Pitzner-Jørgensen fortæller, at priserne på abonnementerne med fri tale, sms og mms ikke vil ændre sig synderligt meget det lange stykke tid. Det danske mobilmarked er stadig konkurrencepræget, men udbyderne har presset prisen så meget, at man i højere grad vil tilføje flere services til pakkernes indhold frem for at sætte priserne ned.

Her er verdens billigste smartphone
Her er verdens billigste smartphone


Her kan du se prissammenligningen mellem de mobilabonnementer, der tilbyder fri tale og fri SMS samt MMS. Den årlige besparelse kan du klikke dig gennem i billedegalleriet øverst i artiklen.

SelskabDataigbOprettelsefragtPrispr.månedPrispr.årikr.inkl.oprettelse


LÆS OGSÅ: Træt af stor mobilregning? Ny hjemmeside viser hvordan du sparer penge

LÆS OGSÅ: Røverkøb? Her er fem af Danmarks billigste villaer

LÆS OGSÅ: Ski-rejseforsikring: Pas på du ikke kommer galt afsted

LÆS OGSÅ: Mobil-festen er forbi: Nu stiger priserne på mobilt bredbånd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx