Af - 10/02-14 09:11; Opdateret: 10/02-14 15:09

Nu skal du selv lave din colaNu skal du selv lave din cola

En ny maskine skal gøre dig til brygmester, når du tørster efter den brune læskedrik

storybild

Arkivbilledet fra Coca-Cola Company i Atlanta viser flaskeformens udvikling. Snart vil glasflaskerne blive erstattet af en maskine, der bruger kapsler så man selv kan lave cola (Billede: Polfoto)

Hvis du i fremtiden trænger til at slukke tørsten med et glas kold cola, så kan den meget vel være fra din egen colamaskine.

Coca-Cola har opkøbt 10 procent af 'Green Mountain Coffee Roasters', da Coca-Cola torsdag i sidste uge opkøbte en ejerandel af Keurig kaffemaskiner for 1,25 milliarder dollar. Det skriver Wall Street Journal.

De bedste Super Bowl-reklamer nogensinde
De bedste Super Bowl-reklamer nogensinde

Det betyder, at Coca-Colas nye partner vil være med til at markedsføre en ny Coca-Cola maskine, hvor man putter en kapsel i, og venter på at glasset fyldes med brusende cola.

Er dette misbrug af Dannebrog?
Er dette misbrug af Dannebrog?

I forvejen findes 'SodaStream' på markedet, som den mest populære maskine, der kan lave sodavand, men Coca-Cola maskinen vil ikke komme til at ligne.

Opskriften på Coca-Cola til salg for 86 millioner
Opskriften på Coca-Cola til salg for 86 millioner

Den administrerende direktør for Green Mountain Coffee Roasters afslører, at maskinen vil ligne de kaffemaskiner firmaet producerer:

- Den nye maskine vil komme til at have et design, der ligner Green Mountain Coffee Roasters firkantede kaffemaskiner, hvor man putter en kapsel i maskinen, trykker på en knap og får en drink. Yderligere vil den bære Keurigs navn, siger Brian Kelley.

Her er 'tis i Coca Cola'-bagmanden
Her er 'tis i Coca Cola'-bagmanden

Når Keurig i løbet af 2014 eller 2015 lancerer deres 'Keurig Cold' maskine, er der altså gjort plads til at Coca-Cola kan præge produktet. Prisen på cola-kapslerne er endnu ikke fastlagt, men det tegner ikke til at blive helt billigt at skulle skænke colaen selv:

- Folk er villige til at betale ekstra for bekvemmeligheden med vores maskiner, og så er det billigere end at købe en kop kaffe på en café, udtalte repræsentanter for Green Mountain Coffee Roasters i et interview med Wall Street Journal.

'Der er tis i Coca Cola'
'Der er tis i Coca Cola'

Rivalen SodaStream lader til at tage konkurrencen køligt, og har fornylig udtalt i en pressemeddelelse, at annonceringen af en ny sodavandsmaskine bekræfter selskabets enestående forretningsmodel og globale muligheder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx