Af - 24/10-16 12:08

Nu vil Bülow lave skumfiduserNu vil Bülow lave skumfiduser

Lakridskongens søster har startet egen skumfidus-virksomhed. 18. november bliver de første Bülow-skumfiduser langet over disken.

Bildstrecke im Grossformat »

'The mallows' hedder 23-årige Emma Bülows nye firma.

De fleste tænker nok 'lakrids', når de hører og ser navnet 'Bülow'. Men den association vil søsteren til lakridskongen nu udfordre.

23-årige Emma Bülow, Johan Bülows søster, er nemlig ved at etablere en skumfidus-virksomhed.

Fra 19. november kan kunderne sætte tænderne i Bülows skumfiduser, som i første omgang bliver solgt i Tivolis julemarked fra den 19.-31. december 2016.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

- Jeg har nok fundet på idéen for at finde en berettigelse for at spise mere slik, griner Emma Bülow i et interview med metroxpress og tilføjer med et stort smil:

Vores familie har slik i årene.

Dansk lakridskonge øjner tyske millioner efter stærkt år
Dansk lakridskonge øjner tyske millioner efter stærkt år

Emmas virksomhed hedder 'The mallows', og i første omgang sælger virksomheden seks forskellige skumfidus-varianter. Nogle vil være overtrukket med chokolade, og selvfølgelig har der også sneget sig lidt lakrids ind i én af opskrifterne:

- Vi kommer med en linje, hvor der både er rålakrids i skumfidusen og i rålakrids i chokoadeovertrækket, siger Emma Bülow.

Emma Bülow

Johan Bülow sælger størstedelen af lakridssuccesen
Johan Bülow sælger størstedelen af lakridssuccesen

I Tivoli vil der blive opsat en grill ved siden af butikken, så kunderne har mulighed for at grille skumfiduserne. Men når grillen løber tør for varme, og Tivoli lukker, vil Emma Bülows virksomhed leve videre:

- Ambitionen har ingen limit. Det er planen, at jeg fra begyndelsen af 2017 opstarter som engrosvirksomhed, der sælger til små delikatesseforretninger, siger Emma Bülow og tilføjer:

- Det bliver vildt spændende. Jeg glæder mig.

Skumfiduserne vil blandt andet blive solgt i nogle af de forretninger, som 'Lakrids' allerede sælges i. De kan også købes på webshoppen, som åbner samtidig med butikken i Tivoli.

Her er ALT det slik vi savner fra barndommen
Her er ALT det slik vi savner fra barndommen


Her er nogle af de skumfiduser, som du kan købe hos 'The mallows'.

LÆS OGSÅ: Elsker du vingummi? Så kan denne video muligvis ødelægge det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx