Af - 08/04-16 13:18; Opdateret: 08/04-16 18:38

Pia udlejede på Airbnb - lejligheden var fyldt med lort og brugte kondomerPia udlejede på Airbnb - lejligheden var fyldt med lort og brugte kondomer

En uge efter at Pia Haar havde udlejet sin lejlighed over AirBNB, ringede overboen for at høre om hun var ok. Der var ofte sex-skrig og et rend af mørke mænd og kvinder i hendes lejlighed.

storybild

Pia Haar oplevede sin lejlighed blev omdannet til et organiseret bordel med et rend af mørke mænd og kvinder, da hun lejede ud via AirBnb (Billede: Polfoto)

I sofaen lå der brugte kondomer, poser med kokain og et foto af en halvnøgen mand.
Der er afføring, urin og madrester overalt og opvask for en uge. Det syn mødte bureauchef Pia Haar, da hun kom ind i sin lejlighed, som hun havde lejet ud til det hun troede var et kærestepar via Airbnb.

- Efter en uge blev jeg ringet op af min overbo, der ville høre om jeg var okay. Der havde været så mange skrig i lejligheden, at han blev bekymret. Da jeg talte med de andre i opgangen, så havde det væltet ud og ind med mørke mænd og kvinder, og der havde nærmest været konstante sexlyde og høj musik. Det havde været så voldsomt at flere naboer havde været sikker på, at der var en som fik bank. Da jeg får lejligheden tilbage, er den nærmest rasseret. Det er tydeligt, at den er brugt til sexindustri, siger Pia Haar.

Interesserer du dig for deleøkonomi, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Lejeaftalen bliver afsluttet før tid og hun går i gang med at muge ud. Både madras og flere møbler ryger ud. Hun mindes, hvordan mandan, der er fra Israel, havde nægtet at betale via AirBNB, men kun ville betale kontant. Hun havde insisteret på en bankoverførsel, så hun havde en kvittering. Kun fordi hun insisterende fik hun til sidst penge for den smadrede lejlighed.

- Her dukker så en tredje mand op med en kuvert med 25.000 kroner, siger Pia Haar.

Efterfølgende skriver hun en anmeldelse på airbnb, og bliver kontaktet af en anden dansker, hvor manden havde gjort det samme. Han havde fået smadret en nyrenoveret lejlighed for 100.000 kroner.

Hun anmelder sagen til Københavns Politi og kontakter AirBNB, der ikke tage retten til at leje fra manden. Pia Haar har sendt korrespondancen til AirBNB til metroxpress.

- Det at der er foregået sexsalg og måske værre ting i min private bolig, min seng og min sofa er simpelthen så grænseoverskridende, siger hun.

Inden episoden havde hun tre gange lejet ud til "søde familier," som hun siger, men siden er hun stoppet fuldstændig med at leje ud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx