Af - 02/02-16 12:56

Wunder-kind: 18-årige Philip er aktieanalytikerWunder-kind: 18-årige Philip er aktieanalytiker

Han er bare 18 år, men er allerede medejer af og chefredaktør for den hurtigtvoksende finans- og medievirksomhed Aktieporteføljen ApS.

Bildstrecke im Grossformat »

Philip Gunst fra Vallensbæk har fuld skrue på karrieren, allerede inden han har afsluttet 3.g-hhx på Cph West, hvor han går på elitesportslinjen i fodbold.

Interessen for aktier er nærmest kommet ind med modermælken.

- Min bedstefar har investeret i aktier, siden han var ung, og som barn var jeg oppe i hans sommerhus, hvor han introducerede mig til aktier. Der var jeg bare fem-syv år gammel, og så har interessen bare hængt ved, siger Philip Gunst.

Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet
Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet

I august sidste år skrev han sin første indlæg i Facebook-forummet Aktieporteføljen.dk. Stifteren af forummet spottede med det samme talentet, og siden han Philip dagligt skrevet markedsopdateringer og aktieanalyser mod at få en anpart på 10 procent af virksomheden Aktieporteføljen ApS, som udspringer af Facebook-gruppen.


- Vi er imponerede over den dybe viden, det store engagement og den respektfulde tone, der kendetegner AP (Aktieportefølen.dk, red.). Den enorme vækst i antallet af medlemmer fortæller også historien om et særdeles velfungerende debatfora.
Redaktionschef på TV2 Finans, Kasper Kronenberg

Aktieporteføljen ApS har netop indgået en samarbejdsaftale med TV 2 Finans, som (omdøbes snart til TV 2 Business) får adgang til kommentarer, spørgsmål og indlæg fra de små 17.000 medlemmer af Aktieporteføljens Facebook-gruppe, mens Aktieporteføljen får tv-klip og artikler fra TV 2 Business.

- Min rolle bliver formentlig at være bindeled mellem vores mange brugere og TV 2 Business, siger Philip Gunst.

Iværksættere indtager nordjysk slot
Iværksættere indtager nordjysk slot

Efter 3. g satser han på at læse videre på linjen International Business på CBS, som sidste år havde landets højeste optagelseskvotient på 12,3. Døren til drømmestudiet står på vid gab for Philip, som lige nu har et snit på 12,6.

I weekeenden debuterede han på Hvidovres 1. hold, der spiller for oprykning til 1. division. Hvem sagde wunder-kind?


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx