Af - 17/04-15 09:51

Velkommen til, nabo: Her jubler de over ny IkeaVelkommen til, nabo: Her jubler de over ny Ikea

Ikeas måske kommende varehus i København bliver budt velkommen af den nærmeste nabo

storybild

Det er ikke kun Københavnere, der mener, at der er for langt til Gentofte eller Høje Taastrup, som glæder sig over nyheden om, at Ikea planlægger at åbne et nyt varehus midt i København.

Den nærmeste nabo til det måske kommende møbelhus ved Kalvebod Brygge ser også positivt på udmeldingen fra den svenske gigant.

Således byder Jabob Bannor, der er Shopping Centre Manager på Fisketorvet, det 37.000 kvadratmeter store varehus velkommen.

Nyt Ikea-varehus er på vej i København
Nyt Ikea-varehus er på vej i København

Ikea-puden alle snakker om: Det er ikke helt som det ser ud
Ikea-puden alle snakker om: Det er ikke helt som det ser ud

- Vi er glade for at få en nabo som Ikea. Der er masser af eksempler på, at det kan være gavnligt for begge parter at få en nabo som Ikea, siger han.

- Grunden har ligget ubenyttet hen i lang tid, så det er positivt for alle at der sker en udvikling i området, siger han videre.

Når den nye Ikea efter planen åbner i 2018 vil den være det næststørste varehus af sin slags. Men Fisketorvet frygter ikke trafikpropper til gene for deres kunder.

- En del af vores kunder kommer til i bil, men omkring 25 procent kommer her til på cykel. En eventuel større trafik ser jeg ikke som en udfordring, siger Jabob Bannor.

TV: - Det må være 18,7 millioner værd
TV: - Det må være 18,7 millioner værd

Ikea siger nej: Vil stoppe populær leg i varehuse
Ikea siger nej: Vil stoppe populær leg i varehuse

Centerchefen tør ikke spå om, hvad det vil byde for pengestrømmen i Fisketorvets butikker. Men han forventer, at den nye nabo sætter mere gang i kasseapparaterne.

- Det er svært at sige, hvad det kommer til at betyde for antallet af kunder i butikkerne på Fisketorvet, men jeg er overbevist om, at Ikea vil påvirke os positivt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx