Af Thomas Ambrosius - 29/05-15 18:50

Emil Thorup springer ud som møbeldesignerEmil Thorup springer ud som møbeldesigner

Er du god til at lege med ord, så kan du nu score 10.000 kroner på at finde på det perfekte brandnavn til Emil Thorups møbeldesign.

storybild

Emil Thorup har mange jern i ilden for tiden: Han er tv-vært, foredragsholder, tegner sit eget sommerhus og er sprunget ud som møbeldesigner. (Billede: polfoto/arkiv)

Tv-værten Emil Thorup satser nu seriøst på en sideløbende karriere som møbeldesigner. De første prototyper på møblerne, der blandet andet tæller borde, stole, reoler og brikse, lander hos Emil Thorup i næste uge, og allerede i august kommer de på markedet.

Tv-vært inviterer fans med ind i drømmehuset
Tv-vært inviterer fans med ind i drømmehuset

Men Emil Thorup er blank på et godt brandnavn til sine møbler, og derfor udlodder han nu et opslag på sin Facebook-profil 10.000 kroner - til køb af hans møbler - til den, der kan komme op med det perfekte navn.

Brandnavnet må ikke indeholde dele af Emil Thorups navn, da brandet skal kunne stå selv og fungere internationalt, siger han til metroxpress.

DR-værter: Sådan føltes det at have en kikkert op i r****
DR-værter: Sådan føltes det at have en kikkert op i r****

- Samtidig skal brandnavnet afspejle møblernes stil, som er inspireret af japansk minimalisme og 1920'ernes fint forarbejdede, skandinaviske industrielle design. Materialerne er blandt andet pulverlakeret jern, messing og keramik, siger Emil Thorup og tilføjer, at han prismæssigt lægger sig et sted mellem Hay og Ilva.

Iderige sjæle kan give deres bud på et godt brandnavn på Emil Thorups Facebook-profil eller på Instagram.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx