Af - 03/12-16 09:18

Stine skrev eksplosiv klage til Rema 1000: Fik overraskende svar returStine skrev eksplosiv klage til Rema 1000: Fik overraskende svar retur

En dansk kvinde har klaget over eksplosivt toiletpapir

Bildstrecke im Grossformat »

Rema 1000 har vist overskud og humor i et svar på en ‘klage’ fra Stine Godtkjær.

Den danske kvinde, der gør sine indkøb i supermarkedet, er hundejer, og hun har flere gange oplevet problemer med eksplosivt toiletpapir. Det gør hun klart i sin henvendelse til Rema 1000 på Facebook.

-Jeg har en reklamation på jeres toiletpapir. Inden for den sidste måneds tid har jeg erfaret, at jeres toiletpapir har en tendens til at eksplodere, når det hænger på holderen på væggen.

Klagen skal naturligvis ikke tages så bogstaveligt, fremgår det subtilt i det humoristiske skriv.

- Min hvalp på 6 måneder er gudskelov indtil videre ikke kommet til skade, når papiret er eksploderet, men det kunne være rart hvis I kunne finde ud af om det er en generel fejl i produktionen eller om jeg bare har været uheldig med det toiletpapir, som jeg har købt hos jer.

Dette supermarked rammer bunden i ny tilfredshedsmåling
Dette supermarked rammer bunden i ny tilfredshedsmåling

Rema 1000 har læst og svaret på Stine Godtkjærs henvendelse. I svaret har supermarkedet et godt tip til, hvordan Stine Godtkjær undgår, at toiletpapiret bliver ved med at gå i tusind stykker. Og så har supermarkedet overrasket hundeejeren med en lille gave.

- Hej Stine. Tak for din post og skønne billede. Vi har umiddelbart ikke kunnet finde nogen fejl i vores produktion af vores toiletpapir. Vi vil dog rigtig gerne afhjælpe dig med denne eksplosionsfare og beder dig om at skrive ind til os med din adresse, så vi kan sende lidt mundgodt, som eventuelt kan mindske antallet af eksplosioner og overforbrug af toiletpapir,' skriver Rema 1000.

Rema 1000 slår andre supermarkeder på kundetilfredshed
Rema 1000 slår andre supermarkeder på kundetilfredshed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx