Af LAURA RODE NYGAARD - 21/06-17 20:17

Danmarks letteste fritidsjob? Hospital vil betale dig for at gå på WCDanmarks letteste fritidsjob? Hospital vil betale dig for at gå på WC

Der er penge at hente, hvis man er villig til at donere sin afføring til lægelige formål.

storybild

(Billede: Scanpix/Arkiv)

Alle gør det, men de færreste overvejer, at man også kan tjene penge på det. At gå på toilettet. Men faktisk er det nu muligt at tjene kolde kontanter på sin afføring.

Privathospitalet Aleris-Hamlet i Søborg søger nemlig donorer, der kan aflevere en ladning lort et par gange om ugen mod et beløb på 200-250 kroner, afhængig af hvordan afføringen håndteres.

Drømmejobbet? Kenneth tjener 7.000 kroner på at se par have sex
Drømmejobbet? Kenneth tjener 7.000 kroner på at se par have sex

Hospitalet har i længere tid kørt et forskningsprojekt, der har til mål at kunne kurere diverse invaliderende tarmsygdomme eller højne livskvaliteten hos de ramte. Syge patienter kan nemlig få genoprettet deres ubalancer i tarmene ved at sluge kapsler med tarmbakterieflora fra raskes afføring, har man fundet ud af.

Og det er disse raske mennesker, privathospitalet søger, skriver de på deres hjemmeside.

For at komme i betragtning til 'jobbet' skal man være voksen, rask og normalvægtig samt bo i Københavnsområdet. Man skal desuden have en 'normal afføring', som ifølge Aleris-Hamlet er når man går på toilettet en til to gange dagligt og har afføring af normal konsistens. Desuden må man ikke ryge og kun have et alkoholindtag inden for Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Unge giver arbejdsgiverne problemer, fordi de ikke tjekker dette på mobilen
Unge giver arbejdsgiverne problemer, fordi de ikke tjekker dette på mobilen

Som afføringsdonor skal man gerne kunne levere afføring tre til fire gange om ugen på hverdage i tidsrummet kl. 7.00 til 14.00 i seks måneder. Prøverne skal afleveres på Aleris-Hamlet Hospitaler i Søborg, som dækker alle udgifter.

Derudover udbetaler de et honorar på 250 kroner per aflevering. Man kan også få hospitalet til at komme og hente den, men så får man kun 200 kroner.

Bringer man selv fire gange om ugen i de seks måneder, giver det således en velvoksen check på 26.000 kroner, hvilket må siges at være en ganske hæderlig løn for at gå på toilettet.

Lukas bruger sødt trick til at snyde sig til jobsamtale
Lukas bruger sødt trick til at snyde sig til jobsamtale

Er du interesseret i at være donor, kan du kontakte hamlet-Aleris på e-mail: fmt@aleris-hamlet.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx