Af - 30/10-15 15:01; Opdateret: 30/10-15 15:49

Hus sælges... med spøgelseHus sælges... med spøgelse

Ny undersøgelse viser, at der i hver femte hus formentlig er eller har været spøgelser. Og en ejer annoncerer ligefrem med det i forbindelse med salg af sit hus.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se, hvilke unikke rammer du kan bo i... hvis du altså vel og mærke er til husspøgelser. Kilde: Thorkild Kristensen, Ejendomsmæglerfirma

I weekenden render spøgelser i børnehøjde rundt på gader og stræder i anledningen af Halloween. Men når ”spøgelserne” har fået deres slik ved døren, er det faktisk ikke alle spøgelser, der forlader huset.

I en ny undersøgelse, som Boligsiden.dk har foretaget, svarer 20 procent ja til, at de har oplevet spøgelser eller andet uforklarligt i hjemmet.

Kan du godt lide at læse om finurlige ting, der er sat til salg og andre pengerelaterede emner? Så like MX PENGE på Facebook.

Ja faktisk er der et konkret eksempel på, at et spøgelse fylder så meget i et hus, at ejerne har valgt at skrive det med ind i salgsteksten i boligannoncen.

I borgen 'Villa Varden' i Aalborg, holder et husspøgelse nemlig til.

En særlig historie omkring Villa Varden er historien om husspøgelset. Ejerne kan berolige fremtidige ejere med, at mange års bofællesskab med spøgelset har vist, at det er et kærligt spøgelse med et positivt væsen.
Sådan står der i annoncen.

Lasse har sat sin mumificerede kat til salg på Den Blå Avis
Lasse har sat sin mumificerede kat til salg på Den Blå Avis

Husspøgelset er endda så meget til stede i huset, at det har dets egen ringeklokke. Ejendomsmægleren fortæller til metroxpress, at det er en ringeklokke, som ejerne selv har indstalleret.

Hvad gør du dig af tanker om at skrive, at huset har et spøgelse. Hjælper det ligefrem til at sælge huset?

- Det hus er bare et super specielt hus, og spøgelset er en sjov historie, der hører til huset. Nu hvor det er et sødt spøgelse, så synes vi ikke, det er et minus ved huset, svarer ejendomsmægler og indehaver Jette Gudiksen fra ejendomsmægleren Thorkild Kristensen.

Interesseret? Læs hele annoncen her.

Magisk: Nu kan du bo på Harry Potters Hogwarts
Magisk: Nu kan du bo på Harry Potters Hogwarts

LÆS OGSÅ: Så vildt boede Jan Fog: Nu er hans millionvilla til salg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx