Af Ritzau - 13/10-16 13:56

Charterselskab satser på flere afgange i Billund LufthavnCharterselskab satser på flere afgange i Billund Lufthavn

Nordjyske Sun Charter ekspanderer mod syd og lancerer fem ugentlige charterafgange fra Billund Lufthavn.

storybild

Så er der godt nyt for solhungrende sydjyder. Det nordjyske charterselskab Sun Charter udvider og flyver fra foråret fra Billund Lufthavn mod fem sydeuropæiske destinationer. (Billede: Free/Colourbox)

Syd- og sønderjyder, der trænger til at mærke strandsand under tæerne og sol i kinderne, får nye valgmuligheder til foråret.

Det nordjyske charterselskab Sun Charter ekspanderer nemlig mod syd og etablerer sig med fem ugentlige flyafgange fra Billund Lufthavn.

- Vi kan se, at 20 procent af vores gæster bor syd for Aarhus. Derfor er det nærliggende, at vi laver et tilbud til dem i Billund, siger direktør Søren Kjellerup, Sun Charter.

Charterselskabet vil flyve fra Billund til tre græske destinationer - Kreta, Rhodos og Korfu. Derudover er det planen at flyve til Golden Sands i Bulgarien og til Gazipasa-lufthavnen i Tyrkiet.

De nye ruter går i luften 8. april næste år.

Selskabet forventer at sælge 20.000 rejser næste år. Det svarer til 40.000 ud- og indgående passagerer for Billund Lufthavn.

Det er næppe en overdrivelse at sige, at der i forvejen er mange udbydere af charterrejser - også fra Billund.

Alligevel er Søren Kjellerup overbevist om, at det nordjyske selskab vil få succes.

- Vi har set fra vores hjemmebane i Aalborg Lufthavn, at folk godt kan lide vores koncept. Vi flyver med SAS, så der er lidt ekstra benplads.

- Og så tager vi konceptet med fri parkering med fra Aalborg til Billund, siger Søren Kjellerup.

Sun Charter har ikke planer om også at slå sig ned i Aarhus Lufthavn eller den tidligere Karup Lufthavn, nu Midtjyllands Lufthavn.

- Nej, det er ikke interessant for os. Der skal være en vis volumen, og det har Billund som Jyllands største og landets næststørste lufthavn, siger han.

Sun Charter flyver i forvejen fra Aalborg til ni destinationer. De vil ikke blive påvirket af udvidelsen i Billund Lufthavn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx