Af - 08/08-16 23:22

Iværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæsterIværksætter laver smart bagagekoncept for airbnb-gæster

Den unge danske iværksætter Jannnik Lawaetz vil spinde guld på finmasket net af bagagedrops til airbnb-gæster og andre med behov for bagageopbevaring.

storybild

Jannik Lawaetz, 31 år, har stiftet tjenesten Dropnlocal.com, som gør det nemt at finde et sted at sætte sin bagage, før man kan tjekke ind i for eksempel et airbnb-lejemål. (Billede: PR-foto)

Turisterne ankommer til København om morgenen, men kan først rykke ind i airbnb-lejligheden på ydre Nørrebro klokken 15.00. Men i stedet for at opmagasinere deres bagage på Hovedbanegården eller slæbe den med rundt på kanalrundfart hele formiddagen, klikker de sig ind på Dropnlocal.com og finder hurtigt en cafe, hvor de kan have deres bagage stående fire-fem timer.

MF'er lejer ud på Airbnb og får tilskud til husførelse
MF'er lejer ud på Airbnb og får tilskud til husførelse

Det er den unge danske iværksætter Jannik Lawaetz, 31 år, der står bag Dropnlocal.com, som er en tjeneste, der med et netværk af lokale cafeér og butikker siden slutningen af juni i år har tilbudt bagageopbevaring, så turister let kan komme af med deres bagage i nogle timer.

Er du interesseret i iværksætteri, forbrug og privatøkonomi, og vil opdateres med historier om dsse emner, så like MX PENGE her

En af dem, der allerede har benyttet tjenesten, er norske Anni Holmgren. Hun og hendes veninder stod med hænderne fulde af bagage nogle timer før en Coldplay-koncert i København.

Anni Holmgren (i midten) og hendes to veninder var på vej til en Coldplay-koncert i København, da de fik stukket en flyer om Dropnlocal.com i hånden. Foto: PR-foto.

Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter
Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter

- Vi ville rigtig gerne leje et par cykler, men vi havde alle vores kufferter at slæbe på. Vi fandt ud af, at vi kunne smide bagagen i en butik på Nørreport, og så var det bare at hoppe op på bycyklerne og udforske byen, siger hun.

Lige nu har Dropnlocal.com tilknyttet 31 butikker og caféer i København. Ambitionen er udvide til en række andre storbyer i udlandet, siger stifter og eneejer Jannik Lawaetz:

14-årig takker nej til 200 millioner kroner for sin virksomhed
14-årig takker nej til 200 millioner kroner for sin virksomhed

- I første omgang skal vi op på 100-200 butikker i København og ind i Aarhus. Næste skridt er Oslo og Bergen, hvor jeg har en samarbejdspartner, og derefter hedder det hele Europa, siger han og tilføjer, at han er i dialog med mulige investorer, så der kan sættes fart i udrulningen af konceptet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx