Af - 15/05-14 09:32

Få hundredvis af rabatter med ny guide til studerendeFå hundredvis af rabatter med ny guide til studerende

Den nye online-tjeneste Studiz giver et overblik over studierabatter og fungerer desuden som et digitalt studiekort.

storybild

Den ny tjeneste Studiz gør det muligt at få et overblik over studierabatter samt et digitalt studiekort. (Billede: Vladington)

Hvordan finder man lige en kaffebar, et fitnesscenter eller en tøjbutik i nærheden, som tilbyder studierabat? Og hvad nu, hvis ens studiekort ligger hjemme i skuffen?

De to udfordringer er nemt løst med en ny online-guide og app, som en gruppe studerende ved Aarhus Universitet har udviklet.

19-årig dansker har skabt million-forretning på rekordtid
19-årig dansker har skabt million-forretning på rekordtid

Studiz fungerer dels som en samlet database med over 800 forskellige studie-rabatter til fysiske butikker og web-shops, men tjenesten gør det også muligt at få et digital studiekort.

Når brugerne registrerer sig, skal de verificere, at de er studerende, og derefter kan de bruge mobilen som studiekort og få rabat, når de for eksempel står nede i skobutikken.

Nystartet dansk virksomhed får million-indsprøjtning
Nystartet dansk virksomhed får million-indsprøjtning

Konceptet, der nu er blevet landsdækkende, er allerede blevet benyttet af omkring 5.000 studerende, oplyser den 27-årige iværksætter Lasse Tindbæk, der er stifter af Studiz.

- Ideen var at lave noget, der gavner alle hele vejen rundt. De studerende vinder noget ved at få flere studierabatter, og virksomhederne får flere kunder ind i butikken, siger Lasse Tindbæk, der ved siden af sit arbejde som iværksætter, er studerende ved Aarhus Universitet.

Han har fået hjælp af en gruppe frivillige medstuderende, som løbende er med til at udvikle tjenesten.

- Selv om studerende måske ikke har så mange penge, så er de en interessant målgruppe for butikkerne. For hvis man har fundet en god frisør som ung, så kommer man nok også tilbage senere i sit liv, siger Lasse Tindbæk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt fund i kælder: Bag æblekasserne...
bt.dk
Teenage-pige voldtaget på efterskole
bt.dk
Dramatisk optagelse: Betjent var helt...
bt.dk
Dansk landsholdslegende flirter med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx