Af - 03/10-14 07:55; Opdateret: 03/10-14 09:30

Nu bøjer modeboss sig efter massiv kritikNu bøjer modeboss sig efter massiv kritik

Modeugen samles alligevel efter stor kritik af et dårligt koordineret program.

storybild

Modeugen bliver alligevel samlet under samme datoer. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Efter et uskønt forløb samles modeugens kommende shows nu alligevel under de samme datoer. Det vakte stor kritik, da Copenhagen Fashion Week tidligere på ugen meddelte, at modeugens to hovedaktører ikke kunne enes om datoerne for den kommende modeuge, og at programmet for den halvårlige københavnske modefest derfor ville strække sig over en hel uge.

Nu bøjer den den en af parterne - CIFF (Copenhagen International Fashion Fair) - sig og ændrer datoerne for de kommende Copenhagen Fashion Week.

Ekspert: Københavns modeuge trevler sig selv op
Ekspert: Københavns modeuge trevler sig selv op

- CIFF tager nu ansvar for den samlede modeuges afvikling til vinter, og ændrer datoerne således at de falder sammen med de øvrige aktiviteter i modeugen fra den 29. januar til og med den 1. februar 2015. CIFF har ingen interesse i at devaluere modeugen, hvilket ville ske med afvikling af showprogrammet hen over en weekend hvor ingen af de internationale medier er til stede, skriver Copenhagen International Fashion Fair i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen præsenterede Copenhagen Fashion Week et program, hvor CIFF placerede deres messer i Bella Center og Forum den 1.-4. februar, mens modeugens anden hovedaktør Revolver programlagde sine messer fra den 29.-31. januar. Nu samles hele modeugen i perioden 29. januar-1. februar.

Stor dansk designer dropper show i modeugen
Stor dansk designer dropper show i modeugen

Det glæder direktør for Danish Fashion Institute Eva Kruse, der blandt andet står for at hente internationale opkøbere og presse til København under modeugen.

København holder hånden over modeugen
København holder hånden over modeugen

- Det er en fantastisk nyhed for dansk mode og for modeugens overlevelse. Der er blevet taget et kæmpe skridt af CIFF, og det er meget storsindet af dem, at de på den måde er kommet branchen i møde. Det er virkelig stærkt, siger hun til Berlingske.dk.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx