Af - 22/04-16 17:17

Så meget er folk villige til at give for basket-stjernes luftSå meget er folk villige til at give for basket-stjernes luft

Glem alt om at røre eller møde de kendte. Folk er villige til at give flere tusinde kroner for at 'lugte' til deres idol.

Se videoen, hvor Citybois laver merchandise: Luft i pose, en halv sandwich og brugte tyggegummier. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hvad gør man, hvis man er kæmpe fan af nogen, som man desværre ikke rigtig har chancen for at se eller møde i virkeligheden?

Svar: Man køber deres luft.

Interesserer du dig for forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

Det er i hvert fald, hvad fans har haft mulighed for at købe på eBay, hvis de vil komme lidt tættere på basketballspilleren Kobe Bryant, skriver Mashable.

Luften er fra Kobes seneste basketballkamp, som fandt sted i Staples Center. EBay har dog siden taget annoncen ned, men 85 mennesker nåede at byde, og prisen endte på intet mindre end 89.398 kroner ($13,600).


Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit
Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

Det er dog langtfra første gang, at nogen har solgt luft. En canadisk virksomhed har forsøgt at sælge flasker med luft til forurenede byer i Kina.

Engang var der også nogle, der på eBay forsøgte at sælge luft fra en Kanye West-koncert, hvor prisen toppede på 394.404 kroner ($60,000).

eBay endte dog også med at lukke denne annoncen ned. Begrundelsen lød, at de ikke ville sætte pris på naturlige ressourcer.

I Danmark er der også blevet solgt luft før.

Sidste år lavede metroxpress en auktion, hvor man kunne byde på en pose, som Citybois havde åndet i. En pose, der endte med at blive 700 kroner værd.

Men Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov kan sælge andet end bare luft. Pigerne var også ellevilde efter at få fingre i en pose med de to tidligere X Factor-deltageres brugte tyggegummier og en pose med en sandwich, som drengene havde taget en bid af.

De aflagte tyggegummier endte med at blive solgt for 550 kroner, mens den hullede sandwich gik for 150 kroner. Salget var dog et eksperiment, så metroxpress tog derfor ikke penge for de tre 'produkter', som blev sendt til de højestbydende.

Se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: LISTE: Nemt ved at blive stresset? Tag ikke disse 29 jobs!

LÆS OGSÅ: Her er spørgsmålet Facebook stiller dig for at se om du passer til deres job

LÆS OGSÅ: Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx