Af - 19/05-14 15:50; Opdateret: 19/05-14 16:11

Stenrige familier har indslusningsprogrammer til svigerbørnStenrige familier har indslusningsprogrammer til svigerbørn

Familierne betaler helt op til 250.000 dollar for at indsluse en fattigrøv i familien.

storybild

Hovedrige, amerikanske familier sender nye svigersønner- og døtre fra jævne samfundslag igennem indslusningsprogrammer. (Billede: polfoto/arkiv)

Det kræver sin mand eller kvinde at blive gift ind i en af USA's hovedrige familier. Her er det nemlig kotume, at opkomlingen skal igennem et indslusningsprogram, hvor man lærer at begå sig blandt milliardærer, forstå sig på bestyrelsesarbejde, finansmarkedet samt ikke mindst familiens værdier og traditioner. Det skriver The Wall Street Journal.

Fænomenet er så udbredt, at der er virksomheder, der har specialiseret sig i at skræddersy startpakker til de almindelige mennesker, der gifter sig til rigdom.

En rig og en fattig person kollapser på gaden: Se hvem folk hjalp
En rig og en fattig person kollapser på gaden: Se hvem folk hjalp

En af dem, der har været igennem sådan et program er 45-årige Steven Siig, en tidligere skibums fra Lake Tahoe i Californien. Han forelskede sig i 2001 i det ældste barnebarn til Richard Block, der er medstifter af det store skattefirma H&R Block inc. Den unge kvinde, Mellissa, var mange mangemilliardær. De blev forlovet efter seks måneder, og Steven Siig blev herefter lært op af såvel familiemedlemmer som en ekstern konsulent.

Rige danskere er mest fedtede med velgørenhed
Rige danskere er mest fedtede med velgørenhed

De hovedrige familier betaler gerne 50.000-250.000 dollar for et indslusningsprogram, fortæller formuerådgiver Nathan Dungan til The Wall Street Journal.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx