Af - 12/06-16 09:40; Opdateret: 12/06-16 12:53

Bilka laver sjov stavefejl: Nu griner alle af den geniale redningBilka laver sjov stavefejl: Nu griner alle af den geniale redning

En Bilka-reklame har fået stor succes trods stavefejl.

Bildstrecke im Grossformat »

Den formentlig mest omtalte reklame i Danmark lige nu omhandler noget så usexet som en Kenwood-køkkenmaskine.

Det skyldes ikke blot den fejl, som Bilka har lavet i reklamen men i høj grad også den redning, som supermarkedskæden efterfølgende har sat ind for at gøre brøleren spiselig.

I ugens tilbudsavis fremgår det, at køkkenmaskinen kommer komplet med dejkrog, K-spade og piskeris. Og tilbuddet er inklusiv en "badevægt," fremgår det.

Men den åbenlyse stavefejl har ikke fået lov at stå. Derfor har Bilka på ganske kreativ vis vendt bommerten om, og det har fået grinene frem på Facebook.

Interesserer du dig for reklamer, forbrug og kundeservice, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt
Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt

- Hold nu kæft en fed redning på en brøler!! Dét go' stiiil det dær, skriver en i en populær kommentar på Bilkas Facebook.

Her kan du læse Bilkas redning:

Prå-li-å-hør-hær!

Her på hovedkontoret i Aarhus slår vi til tijer lidt større brøj op, end vi kan bage. Vi kan dog glæje jer mæ, at der ik' føller en baDevægt med køkkenmaskinen her, men en baGevægt.

Til vores forsvar, så ujtales begge dele ens, iggå ;-)

Fremover vil avisen blive læst grundigt igennem, men vi gør dog sta'ig opmærksom på, at jysk sprogbrug ka' forekomme, når vi annoncerer majvarer og så vii'ere.
Så hold tungen lige i munden, hvis du ska' i Bilka og hanne-lind!

Ha' en dejlig bajesæson!


LÆS OGSÅ: Michael skrev sjov klage til Bilka: Fik genialt svar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx