Af Maria Christine Madsen - 31/10-17 12:50

Dansk kendisdesigner gået konkursDansk kendisdesigner gået konkurs

De seneste år har hun kreeret den ene detaljerede kjole efter den anden til danske kendisser, der skulle en tur ned ad den røde løber eller optræde foran rullende kameraer på populære tv-programmer. Men nu er den danske designer Elsa Adams' virksomhed gået konkurs.

storybild

Elsa Adams stod bag denne røde kjole, som sangerinden Anja Nissen bar under det danske Melodi Grand Prix og Eurovision i år. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det skriver Finans.

Den populære designers virksomhed - Elsa Adams ApS - er blevet erklæret konkurs i Sø- og Handelsretten.

I det seneste regnskab havde Elsa Adams Aps ifølge finansmediet et underskud på 2,3 millioner kroner, hvilket førte til, at egenkapitalen gik tabt. Samtidig er detailsalget ikke gået som ønsket, og det har nu resulteret i, at den fortsatte drift ikke kan lade sig gøre.

Det fortæller Elsa Adams, der er halvsøster til musikproduceren Remee, selv til Finans.

»Jeg har skullet være direktør, bogholder, sælger, indkøber, lagermedarbejder, rengøringskone og designer på én gang, og det var simpelthen for meget og slet ikke nogen god oplevelse. Den seneste periode har været meget svær, og nu vil jeg bare gerne vende tilbage til det, jeg er god til. Nemlig at designe kjoler,« siger hun.

Elsa Adams er særligt kendt for at have kreeret kjoler til grevinde Alexandra og tv-værten Sarah Grünewald, som har fremvist flere af kjolerne i det populære danseprogram 'Vild med dans'.

Derudover stod designeren også bag den flagrende, vinrøde kjole, som sangerinden Anja Nissen bar under både det danske Melodi Grand Prix og Eurovision i år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Messi udraderer Ronaldo: Krydser vild...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx