Af - 28/10-16 07:00

Lars Larsen raser: Det er noget forbandet svineriLars Larsen raser: Det er noget forbandet svineri

Skattefordele og billigere arbejdskraft. Det er grunden til, at nogle succesfulde danske iværksættere rykker forretningen til udlandet. Men det kunne Lars Larsen er ikke finde på.

Bildstrecke im Grossformat »

Købmanden med det gode tilbud har sine fødder solidt plantet i den danske muld.

Han ejer 2.4000 butikker i 44 lande. Dynekongen Lars Larsen har gjort Jysk til en indbringende og global forretning.

Men selvom der er mange fordele ved at flytte forretningen til udlandet, så har den jyske købmand aldrig følt sig lokket til at rykke teltpælene i retningen væk fra Danmark. Det siger han i et nyt interview med Berlingske Business.

- Der er ingen grund til at flytte ud af Danmark. Der er så mange, der har så meget imod Danmark. Vi har et fantastisk land, forklarer Lars Larsen til Berlingske Business og fortsætter:

Jeg har skabt min virksomhed i Danmark. Og jeg synes, det er noget forbandet svineri, når de, der – når de har tjent godt – flygter ud af landet til andre lande. Jeg synes faktisk, de er halvidioter. Det er ikke bedre at drive virksomhed i udlandet. Overhovedet ikke. Danmark bliver bedre og bedre på alle punkter.
Det forklarer han til Berlingske Business.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Lars Larsen har foruden Jysk valgt at investere i en række danske virksomheder gennem årene. Dertil har han opbygget Himmerlands Golf klub, der er i stand til at tiltrække store europæiske golfturneringer til Danmark.

- Hvorfor tror du, at de store IT-selskaber begynder at etablere sig i Danmark? Det er, fordi vi har knaldgode vilkår. Minimal beskatning, fantastisk internationalt dygtigt personale. Vi har det hele til rådighed. Jeg skal ikke have flyttet min virksomhed nogen steder, det kommer aldrig til at ske, siger Lars Larsen til Berlingske Business.

Dyne-Larsens børn arver ikke Jysk
Dyne-Larsens børn arver ikke Jysk

LÆS OGSÅ: Nu vil Bülow lave skumfiduser

LÆS OGSÅ: På torsdag åbner amerikansk burgerkæde ny butik i dansk storby

LÆS OGSÅ: Dagens billede: Vind GURUBOGEN - 10 chancer

LÆS OGSÅ: Sender hundredvis containere af sted: Nu bliver denne danske øl stor i Kina

LÆS OGSÅ: Snart kan du bestille mad på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx