Af Lars Dinesen - 15/09-17 16:53

Danske IKEA-butikker sætter 12 helt nye retter på menuenDanske IKEA-butikker sætter 12 helt nye retter på menuen

Köttbullar, hotdogs og kanelsnegle har nu fået konkurrence.

storybild

Arkivfoto (Billede: RADEK MICA)

To af de danske IKEA-butikker disker nu op med 12 nye retter til de sultne gæster, der har brugt hele dagen i møbelfirmaet.

Det er de to sjællandske møbelmagasiner i Taastrup og Gentofte, der udvider menuen af de traditionelle kødboller med mos, som mange forbinder med afslutningen på en ørkenvandring imellem svensk design til hjemmet. Tilføjelsen på menukortet kommer efter en kundeundersøgelse, der viste, at kunderne var sultne efter et grønt indslag.

»Det er nogle spændende ønsker, vores kunder er kommet med. Mere grønt har været et stort ønske hos mange, og derfor kan kunder i IKEA Taastrup fremover bestille både store, lækre salater, frisk frugt og en ny vegansk ret bestående af grøntsagsboller med vilde ris, grøntsager og artiskokcreme,« siger Anders Olsen, varehuschef i IKEA Taastrup i en pressemeddelelse, og fortsætter:

»Vores kunder har i det forgange år været meget begejstrede for vores grillede oksefilet, så nu introducerer vi også en pendant til fiskespiserne i form af grillet laks.«

Blandt de 12 nye retter, der begyndte at blive langet over disken onsdag, finder man salater, frisk frugt, grillet laks, smørrebrød i form af et klassisk stjerneskud med knapt så klassike tangperler og en vegansk ret i form af grøntsagsboller med vilde ris, grøntsager og artiskokcreme

»Vi ved jo, at kanelsnegle og kødboller er store hits iblandt vores besøgende, men det betyder ikke, at vi ikke tør forny os på baggrund af kundernes præferencer. Vi har et ønske om at være i dialog med kunderne og imødekomme deres ønsker og gøre IKEA-oplevelsen så god som mulig. Derfor har vi spurgt kunderne til råds, og at udfaldet så ovenikøbet vidner om, at vores kunder ønsker at spise sundere og grønnere, er jo bare fantastisk,« siger Anders Olsen.

Priser og billeder af maden er at finde på IKEAs hjemmeside. Her er et udvalg af de nytilkomne retter.

 

 

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx