Af - 23/06-17 14:40

Dansk mobilselskab konkurs: Kundernes telefoner lukkes I DAGDansk mobilselskab konkurs: Kundernes telefoner lukkes I DAG

Teleselskabet Tjeep må dreje nøglen om.

storybild

(Billede: Scanpix)

Mobilselskabet Tjeep har indset, at kassen er tom. Selskabet indgiver konkursbegæring, oplyser Tjeep i en pressemeddelelse.

For kunderne betyder det, at de ikke længere kan bruge deres mobil til at ringe eller sms'e. Dog kan kunderne modtage opkald og sms'er lidt endnu. På mandag er det helt slut, oplyser Tjeep.

Reklamer i stedet for dut-tone: Det skal du tænke over
Reklamer i stedet for dut-tone: Det skal du tænke over

- Siden vores introduktion på det danske mobilmarked er kunderne strømmet ind, og konceptet med enkeltabonnementer til gode priser har været en stor succes.

- Desværre havde vores samarbejdspartnere store udfordringer med det tekniske setup som følge af manglende villighed fra vores konkurrenter, lyder det i meddelelsen.

Det fremgår ikke af meddelelsen, hvor mange kunder det forholdsvist nystartede selskab har.

Pressemeddelelsen:

'Kære kunde.

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele vores konkurs grundet likviditetsproblemer.'

'Vi har forsøgt at finde nye investorer til tjeep og har haft mange gode samtaler med potentielle investorer. Desværre nåede vi ikke i hus med ny kapital og derfor bliver vores telefonforbindelse lukket for udgående opkald i dag fredag d. 23. juni 2017. Heldigvis kan kunderne stadig modtage opkald og sms’er i Danmark frem til mandag d. 26. juni 2017. Derefter vil forbindelsen være helt lukket.

Vi har kæmpet en hård kamp som følge af de store problemer vores samarbejdspartnere påførte os ved opstarten. Det har gjort det svært at finde en rigtig investorer og derved gøre det muligt for tjeep at nå det fulde potentiale. Vi sætter pris jeres loyalitet og har været rigtig glade for det gode samarbejde med jer alle sammen.

Alle kunder er selvfølgelig fritstillet som konsekvens af tjeep’s konkurs og vi anbefaler, at I kontakter nyt teleselskab med det samme.

Alle spørgsmål og krav til stilles til virksomhedens kurator.

Alle os fra tjeep'.

LÆS OGSÅ: Opråb: Skift dit mobilselskab ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx