Af - 12/03-14 09:46

Succes-app koster Danske Bank dyrtSucces-app koster Danske Bank dyrt

MobilePay er en kæmpe underskudsforretning for Danske Bank.

storybild

(Billede: Polfoto)

Danske Bank har fået meget ros for mobilbetalingstjenesten MobilePay, som rigtig mange danskerne har downloadet på deres telefoner.

Men successen har en pris, og den lyder på et to-cifret millionbeløb, skriver Berlingske Business.

Hver gang en kunde laver en overførsel via appen, som sker mellem 44.000 - 50.000 gange om dagen, så mister banken lidt mere end en krone.

MobilePay stormer frem: Så mange bruger det nu
MobilePay stormer frem: Så mange bruger det nu

- Det koster banken over en krone per transaktion. Den officielle pris er 1,20 kroner, men det kan meget vel være, at de får noget rabat, fordi de har så mange transaktioner, siger Henning N. Jensen, der er seniorpartner i PlusCON og i flere år har været en stor del af udviklingen af den danske betalingsinfrastruktur.

Flere andre kilder bekræfter prisen på omkring en krone.

Nu kan du købe natmad uden en krone på lommen
Nu kan du købe natmad uden en krone på lommen

Jesper Nielsen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank, nægter at kommentere prisen, men erkender at mobil-appen for tiden giver underskud.

- Det er klart, at når vi forærer noget væk, bruger vi lidt penge i den anden ende. Men det er ikke store tal for os, så det vil vi gerne gøre for, at det her bliver udbredt, så forbrugerne i høj grad tager teknologien til sig. Det er sådan set det vigtigste for os, siger Jesper Nielsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx