Af - 22/01-14 14:44; Opdateret: 22/01-14 17:58

Hov! Internet-installatøren faldt  i søvn hos kundeHov! Internet-installatøren faldt i søvn hos kunde

En tekniker fra et internetselskab faldt i søvn på en kundes sofa, mens han satte et modem op. Billedet af ham går nu verden rundt.

storybild

'ZzZzZzzZzzZzzZZzzZzZzzzzZzzZzZzZzZzzZzzZzzZZzzZzZzzzzZzzZ' (Billede: Reddit.com / DrinkingWhiteRussian)

Det er slemt nok, at man er nødt til at være hjemme mellem 8 og 16, hvis internetudbyderen skal sende en tekniker ud til ens hjem.

Ups: Glemte 1,6 mio. på bagsædet af taxa
Ups: Glemte 1,6 mio. på bagsædet af taxa

Forestil dig så, at teknikeren falder i søvn på din sofa, mens han udfører sit arbejde. Det skete angiveligt for Reddit-brugeren DrinkingWhiteRussian, som delte ovenstående billede og tilhørende historie på det populære netforum i går.

- Teknikeren ankom omkring klokken 12.30 for at udskifte vores modem. Jeg viste ham, hvor det eksisterende var, og han gik i gang med arbejdet. Jeg gik tilbage til mit kontor for at arbejde, og han udskiftede modemet og lavede et opkald for at aktivere det, skriver DrinkingWhiteRussian.

Teknikeren, der kommer fra selskabet Time Warner Cable, måtte vente i kø i telefonen, og noget tyder på, at han ikke havde fået nok søvn.

Danskerne har kåret den bedste kundeservice
Danskerne har kåret den bedste kundeservice

- Jeg kunne høre ventemusikken fra hans opkald, fordi hans telefon var på højttaler. Efter et kvarters tid gik jeg ind og fandt ham sådan der, fortsætter Reddit-brugeren.

- Jeg sagde ‘undskyld mig?’. Han fik et lille chok og undskyldte, at han stadig var i kø.

DrinkingWhiteRussian fortsætter med at beskrive et mindre helvede, han var igennem med internetudbyderen, da der stadig ikke var forbindelse, efter den trætte tekniker var gået.

Andre brugere beskriver desuden, hvordan de som tidligere installatører for internetudbydere ligeledes har måttet vente i lange telefonkøer for at aktivere et modem.

Problemet er tilsyneladende, at installatørerne skal ringe til det samme nummer, som kunderne ringer til, og det tyder på, at det er ventetiden, der har lullet den stakkels tekniker i søvn.

TDC i tyrkisk telefon-brøler
TDC i tyrkisk telefon-brøler

Har du oplevet lignende episoder, hvor en installatør af en eller anden årsag ikke har udført jobbet, som man kunne forvente? Så vil vi gerne høre om det.
Skriv til journalist Sebastian Kirk på ssk@mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx