Af - 24/09-15 21:28

Nu kan Jan Fogs millionvilla blive din!Nu kan Jan Fogs millionvilla blive din!

894 kvadratmeter på Strandvejen i første række til vandet - Se billederne af afdøde tv-ejendomsmægler Jan Fogs millionvilla.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem billederne af Jan Fogs store og flotte millionvilla her. Kilde: Annonceteksten hos Claus Borg & Partner.

Strandvejsvilla i første række til vandet, med egen badebro, med 894 kvadratmeter stor grund at boltre sig på og et 373 kvadratmeter stort hus at varme sig i.

Det er nok de færreste, der ikke kunne tænke sig at bo i Jan Fog's liebhavervilla i Klampenborg. Og nu har du faktisk chancen.

Villaen med havudsigt over Øresund er nu blevet sat til salg - og hvis du kan punge ud med 34 millioner kroner - ja så er liebhaverejendommen din.

Jan Fog har fået sit sidste ønske opfyldt
Jan Fog har fået sit sidste ønske opfyldt

En ejendom, der allerede har pådraget sig meget opmærksomhed hos ejendomsmægleren, Claus Borg & Partner, hvor den er sat til salg.

Siden vi i går bød villaen til salg, har vi haft næsten 13.000 klik på annoncen. Det er cirka tolv gange så meget, som firmaet har om dagen på en normal boligannonce.
Det siger direktør Claus Borg.

GALLERI: 10 ting vi har lært af Jan Fog
GALLERI: 10 ting vi har lært af Jan Fog

Han spår, at det kommer til at tage omkring to måneder at få millionvillaen solgt. Claus Borg tror dog ikke, at villaen bliver nemmere at sælge, fordi den har tilhørt Jan Fog, men han afviser ikke, at et for nogen kan have en værdi.

Se salgsannoncen her.

Claus Borg & Partner overtog desuden Jan Fogs virksomhed efter hans død.

Kan du godt lide at læse artikler om huskøb, hussalg og andet pengerelateret stof, så like MX Penge på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jan Fogs familie: Send penge i stedet for blomster

LÆS OGSÅ: Fog får smukt farvel: Sådan skal han bisættes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx