Af - 28/05-15 17:12; Opdateret: 28/05-15 17:49

TV: MX jagtede den mand, som alle medier vil have i taleTV: MX jagtede den mand, som alle medier vil have i tale

Se hvordan det gik, da metroxpress i dag tog ud til firmaet Panorama for at tale med Morten Broager. Manden, som alle medier snakker om, men som ingen kan få i tale.

Ingen ved det, alle taler om det.

Findes der virkelig en tidligere ansat i ejendomsservicefirmaet Panorama, som sagde op, fordi det bedre kunne betale sig for medarbejderen at være på kontanthjælp?

Det er i hvert fald den historie, Lars Løkke fortalte til seerne i onsdagens partilederdebat, som et eksempel på, at det for nogle ikke kan betale sig at arbejde i Danmark.

Lars Løkke og Venstres folketingskandidat Tina Nedergaard bekræfter, at direktøren for Panorama Morten Broager i marts har fortalt dem historien om denne medarbejder ved et virksomhedsbesøg på Panorama. I dag bekræfter også DAGBLADET Roskildes journalist, som var med på samme virksomhedsbesøg, at hun hørte Morten Broager fortælle historien.

Alle medier vil gerne finde frem til den tidligere Panorama-medarbejder for at få bekræftet, om historien er sand. Dog kan ingen få fat i Morten Broager, som tilsyneladende er den eneste, der kender den tidligere medarbejders identitet.

Metroxpress har flere gange forgæves forsøgt at ringe til Morten Broager og til firmaet Panorama. Når vi ringer til firmaets hovednummer, får vi i otte minutter at vide, at vi er de første i køen, hvorefter vi bliver omstillet til telefonsvaren.

Derfor tog vi ud til firmaets adresse i Taastrup, hvor vi forsøgte at få Morten Broager i tale. Se videoen.

Det lykkedes Ekstra Bladet tidligere i dag at finde den eftertragtede direktør på firmaets adresse, men han vil ikke udtale sig, før han er blevet interviewet i Aftenshowet og Go'aften Danmark i aften.

Dog er det lykkedes, Ritzau at få Morten Broager til at snakke torsdag sen eftermiddag. Direktøren siger til Ritzau, at Lars Løkke Rasmussen gengiver ham korrekt.

LÆS OGSÅ: 3F undrer sig over Løkkes eksempel på høj kontanthjælp

LÆS OGSÅ: V-politiker og valgsponsor brød Folketingets regler

LÆS OGSÅ: Henrik Dam: Syrienkrigere på dagpenge skal stoppes

LÆS OGSÅ: Regeringen vil give kontanthjælpsmodtagere jobbonus

LÆS OGSÅ: Regeringen vil give kontanthjælpsmodtagere jobbonus

LÆS OGSÅ: Kun hver 10. flygtning er klar til et job

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Dansk rejsebureau konkurs: Nu er der...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx