Af - 14/06-16 13:01

Albert havde ikke råd til Yeezys: Men så fik han en idéAlbert havde ikke råd til Yeezys: Men så fik han en idé

Adidas Yeezy Boost, designet af Kanye West, bliver lige nu solgt til det tredobbelte på nettet. Men en af sko-annoncerne udmærker sig. Alberts Yeezy er noget helt for sig selv.

Bildstrecke im Grossformat »
Albert Viltoft Mygind har sammen med sin mor fundet på en metode til at få fingre i de populære yeezy, som er designet af den amerikanske rapper Kanye West. Se hans idé ved at klikke videre til næste billede. Albert Viltoft Myging har ikke råd til at købe et par Yeezy, nu hvor alle forlanger det tredobbelte af prisen, når de sælger dem videre på eksempelvis Trendsales. Som et plaster på såret har hans mor syet ham en stor Yeezy 350 Boost, som Albert Viltoft Myging hoppede i til fastelavn i år. Albert Viltoft Myging sælger nu sin sko 'til overpris', ligesom alle andre sælger deres normale Yeezys til det tredobbelte af nyprisen. - Det var sjovt at lave et kosume frem for bare at købe et. Albert blev helt vildt glad, da skoen var færdig, siger Caroline Viltoft Mygind, der er Albert Viltoft Myginds mor. Det tog Caroline Viltoft Mygind 10 timer at sy skoen. Albert Viltoft Mygind blev nomineret i flere kategorier, da han ankom i kostumet til fastelavn i februar. 21-årige Alexander Møller Timmermann fra Viby ved Roskilde var så heldig at være en af de udvalgte, der fik lov til at købe de nyeste Yeezys i butikken: - Jeg kunne ikke selv finde på at beholde skoene. Jeg synes ikke, de er specielt pæne, og jeg går ikke op i dyre sko. Da jeg fik at vide, at jeg var blevet udtrukket, var det derfor det samme som at nogle sagde Værsgo, her har du nogle gode penge i hånden, fortalte han til metroxpress i søndags. Læs hele artiklen ved at klikke på linket. - Jeg købte kun skoene med henblik på at sælge dem videre. Det er en hurtig måde at tjene penge, som kan supplere min SU, sagde Anders Callesen fra Riskov til metroxpress i forbindelse med en anden artikel i søndags. Det er ikke engang første gang en fortjeneste på Kanye West-sneaks forsøder Anders Callesens tilværelse: I november var han også så heldig at få fingre i Adidas Yeezy 350 Boost, som han købte for omkring 1.600 kroner og solgte videre for 4.500 kroner. Rigtig mange har sat de nyeste Yeezy til salg for overpris. Men sidste år, hvor den anden model kom til salg, var hypen også stor: Mange drenge lå i fire dages kø for at få fingrene i den sorte sneaker-sko, "Adidas Yeezy 350 Boost", som den amerikanske stjernerapper Kanye West havde designet. Det er de sko, som Albert Viltoft Mygind har lavet en kopi af som kosume.

Sådan fik Albert fingre i en Yeezy-sneak.

Du skal være ekstrem heldig eller have pungen godt foret med penge, hvis du vil have fat på et par af de nye Adidas Yeezy 750 Boost, som er designet af Kanye West.

I lørdags blev et fåtal sat til salg i Danmark, og i butikken Wood Wood havde mere end 5.000 skrevet sig op til skoene. Ud af dem blev kun 25 udtrukket til at kunne købe de populære sneakers. Mange af de heldige købere gik direkte hjem og satte skoene til salg på nettet til det tredobbelte af prisen.

- Det er da trist, at det er sådan nogle som mig, der ender med at købe skoene. Det er jo lidt synd for dem, der godt kan lide skoene, og som bliver nødt til at købe dem for mange penge, sagde 21-årige Alexander Møller Timmermann til metroxpress i søndags. Han håber på at få 12.000 for sine Adidas Yeezy 750 Boost, som han selv gav 2.800 kroner for i butikken.

Interesserer du dig for køb, salg og nye produkter, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

En af dem, som skohypen går ud over, er 12-årige Albert Viltoft Myging. Han ønsker sig brændende et par Yeezy Boost, men har ikke været så heldig at få fat på et par i butikken, hver gang de bliver sat til salg herhjemme. Hans lommepenge rækker ikke til at give overpris for skoene.

- Jeg går meget op i sko, og jeg vil gerne eje et par Yeezy, men jeg har desværre ikke fået mulighed for at købe et par, fortæller Albert Viltoft Myging fra Gentofte til metroxpress.

Alligevel kan han nu kalde sig den heldige ejer af et par Yeezy Boost. En helt særlig model.

YEEZUS!! Sælger:
YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

Albert Viltoft Myging har fået sin mor til at kreere ham en stor sko.

- Jeg spurgte Albert, hvad han ville være til fastelavn i år, og jeg gik ned i kælderen og tog alle de tidligere kostumer frem. Men Albert ville kun være klædt ud som en Yeezy-sko, fortæller Albert Viltoft Myging mor, Caroline Viltoft Mygind til metroxpress.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Det tog hende ti timer at sy kostumet. En yogamåtte er brugt til at lave sålen, så den får en rillet og autentisk overflade.

- Jeg synes, det var et sjovt kostume, og jeg blev nomineret til flere priser for bedste udklædning på skolen. Det synes jeg var ret godt klaret, siger Albert Viltoft Myging.

Nu sælger Albert Viltoft Myging skoen til overpris på nettet sammen med alle de mange andre, der sælger deres Yeezy-sko i normal størrelse.

Buddene begynder fra 300 kroner, og kan du lægge 5.000 kroner for skoen her og nu, kan handlen lukkes med det samme.

- Det er mest for sjov, jeg har sat den til salg, men alt har vel en pris, griner Albert Viltoft Myging.

Han håber, at han en dag får sparet nok op til et par Yeezy Boost. Meget tyder dog på, at Albert Viltoft Myging har en god chance for at få solgt skoen, for hans opslag er blevet liket mere end 1.000 gange, samt flittigt delt og kommenteret.

LÆS OGSÅ: Får Kanye’s Yeezys baghjul af ny racer?

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian ankom til Kanyes modeshow med MARKANT ny frisure

LÆS OGSÅ: Kanye West ændrer titlen på sit album igen, igen, igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx