Af Amalie Abildgaard - 20/09-17 14:44; Opdateret: 20/09-17 15:02

Bruger du Mobilepay? Så skal du snart vænne dig til en stor forandringBruger du Mobilepay? Så skal du snart vænne dig til en stor forandring

De klassiske Danske Bank-farver i mørkeblå nuancer på Mobilepays logo bliver snart udskiftet. Det sker samtidig med, at Mobilepay bliver et selvstændigt selskab.

storybild

ARKIVFOTO (Billede: Erik Refner)

Det skriver Mobilepay i en pressemeddelelse.

Mobilepay-kunder skal derfor snart vænne sig til at kigge efter et andet logo, når de åbner appen for at anmode eller sende penge med et enkelt stryg over skærmen.

Fra den 25. september får appen nemlig et helt nyt ikon. Appen skal nemlig fremstå neutral, så danskerne får en forståelse af, at Mobilepay er alle bankers betalingsapp.

I efteråret 2016 meddelte Nordea, at banken ville tilslutte sig Mobilepay. Siden indgik Mobilepay en aftale med Jyske Bank og bankerne i BOKIS, der er en sammenslutning af lokale - og regionale pengeinstitutter.

De nye samarbejde skal kunne ses i appens udtryk.

»Vi glæder os over lanceringen af Mobilepays nye og selvstændige visuelle identitet, som er med til at underbygge og styrke signalgivningen omkring Mobilepay-samarbejdet,« udtaler formand for BOKIS og direktør i Lån & Spar Bank, Jesper Schiøler, i pressemeddelelsen.

Udover makeoveren er en konto til konto-betalingsform under indkørsel, hvor kunderne nemmere vil kunne holde styr på, hvad de har brugt Mobilepay til.

Derudover vil 'det nye Mobilepay' blive et selvstændigt distributionsselskab med licens fra Finanstilsynet til at drive et e-pengeinstitut. Det betyder, at flere opgaver er flyttet væk fra Danske Bank-koncernen og ind i det nye selskab.

Hvis du bruger Mobilepay som betalingsform i forretninger og butikker, kan du læse her, hvordan du (måske) kan slippe for regningen på dine køb.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Massivt jordskælv ryster ønation
bt.dk
FCK-profil slog tilbage efter...
bt.dk
Åh nej, nu bliver det endnu værre:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx