Af - 24/10-16 10:30

På torsdag åbner amerikansk burgerkæde ny butik i dansk storbyPå torsdag åbner amerikansk burgerkæde ny butik i dansk storby

27. oktober klokken 11 slår Bilka Odense dørene op til en ny Carl's Jr.-restaurant. Der vil blive uddelt i alt 2600 gratis burgere til de 50 første gæster, som køber en menu.

Bildstrecke im Grossformat »

På torsdag åbner amerikanske burgerkæde Carls Jr. i Odense.

De har én i Aarhus, Næstved, Aalborg, Vejle og Kolding.

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. har spredt sig til flere byer, og fra på torsdag kan borgerne i Odense også sætte tænderne i kædens burgere.

Det sker, når Carl's Jr. åbner i Bilka Odense.

- Carl’s Jr. har været længe ventet i Odense, og nu glæder vi os bare til at give kunderne en forrygende oplevelse, siger restaurantchef Henrik Kruse Hansen i en pressemeddelelse.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

For at skabe ekstra hype omkring burgerrestaurantens åbning, udlodder Carl’s Jr. kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Men det er ikke helt uden besvær at blive én af de første i køen. Da Carl’s Jr. i sommeren åbnede i Bilka Tilst ved Aarhus, havde over 30 kunder ligget i kø hele natten for at være blandt de første.

Burgerkæde åbner 40 restauranter i Danmark: Her kommer de første
Burgerkæde åbner 40 restauranter i Danmark: Her kommer de første

Det er jo helt utroligt, at gæsterne ligger i kø i op til 17 timer for at være blandt de første, men det er måske et meget godt tegn på, hvor vilde danskerne er med vores burgere og hvor godt, de har taget imod Carl’s Jr.
Det siger Henrik Kruse Hansen i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Velbekomme: I dag åbner udenlandsk burgerkæde i Danmark

LÆS OGSÅ: Skift efternavn til dette og få gratis burgere resten af livet

LÆS OGSÅ: Burgerkrigen optrappes i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx