Af - 31/08-16 21:25

Kvindelige singler: Mænd med disse job er mest attraktiveKvindelige singler: Mænd med disse job er mest attraktive

Danske, kvindelige singler tænder mest på risikovillighed og selvstændighed. Det viser en ny kortlægning, som datingappen Happn står bag.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: Ny kortlægning fra datingappen Happn.

Øjenfarve, hårlængde, højde og alder. Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi skal vælge, hvem vi vil date. Eksempelvis er det for de færreste ligegyldigt, hvad deres date arbejder med. Det gælder især, hvis du er kvinde.

- Jeg tror, det betyder meget for kvinder, at manden har et godt job, mens mændene går mere op i, om kvinderne er omsorgsfulde, siger datingekspert Mikael Hoffmann til metroxpress.

Men det er langt fra alle jobs, som kvinder finder lige attraktive til mænd. Det viser en ny kortlægning, som datingappen Happn står bag. Her har man undersøgt, hvad de danske mænd, der modtager flest 'charms', arbejder med. Det er der kommet en top-fem ud af.

Interesserer du dig for uddannelse og arbejdsverden, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Hvis du som mand vil have bedst chance for at score en dansk single på baggrund af dit job, skal du sige dit arbejde op og springe ud som iværksætter.

At iværksættere ifølge kvindelige singler i denne sammenhæng er de mest populære, overrasker ikke Mikael Hoffmann:

Forskere: Flinke mennesker får mere sex
Forskere: Flinke mennesker får mere sex

Kvinder har altid ville – og vil stadig – have en stærk mand, der er i stand til at forsvare dem. Derfor leder de efter en mand med et erhverv, der signalerer styrke, og det gør iværksætteri. Noget af det mest udfordrende og farlige er at være iværksætter. Iværksætteren er en slags høvding.
Det forklarer datingeksperten, der blandt andet har udgivet bogen "Datingsider - sider af dating".

De danske singlekvinder er også særligt glade for mænd, der arbejder som PR-medarbejder, læge, projektleder og specialist i sociale medier, viser undersøgelsen.

- Fælles for den her liste er, at kvinderne vil have mænd med markante, maskuline profiler. Nogen, som tør noget. For hvis man tør satse stort, er der også størst chance for at vinde størst, siger Mikael Hoffmann.

Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder
Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder

LÆS OGSÅ: Fik du afslag på drømmestudiet? Her er der stadig ledige pladser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx