Af - 12/01-17 10:42; Opdateret: 12/01-17 15:22

Kasper og Lotte har opfundet plet-, lugt- og krølfri skjorteKasper og Lotte har opfundet plet-, lugt- og krølfri skjorte

På 20 timer nåede skjorten sit mål på crowfundingsiden Kickstarter. 'Folk synes, skjorten er for god til at være sand', siger iværksætteren bag opfindelsen.

Bildstrecke im Grossformat »

Skjorten koster 900 kroner men kan fortsat købes til 750 kroner på Kickstarter.

Kasper befinder sig tit i situationer, hvor han bliver nødt til at hælde vin, kaffe og madolie ud over sig selv. Han har nemlig opfundet det, han kalder en pletfri skjorte, og det må han ofte bevise over for de folk, han fortæller om sin opfindelse til.

- Folk synes, skjorten er for god til at være sand. Heldigvis har jeg skjorten på hver dag, så jeg er lidt blevet selskabets pauseklovn, griner 31-årige Kasper Brandi Petersen til metroxpress.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om blandt andet iværksætteri.

Sammen med 29-årige Lotte Vink står han bag firmaet Labfresh, der netop har lanceret det de påstår er en plet-, lugt- og krølfri skjorte. Skjorten er lavet ved hjælp af nanoteknologi, så stoffets molekyler afviser alle former for væsker og ikke danner bakterier så som svedlugt.

For fire år siden arbejdede jeg I Mærsk, hvor jeg ofte var til forretningsmøder i Mellemøsten og Afrika. Vi bar skjorter i ørkenen, og efter få timer var skjorten klam af sved. Det ville jeg gøre noget ved.
Det siger Kasper Brandi Petersen.

TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud
TV: 18-årige Rasmus bliver ved med at spytte virksomheder ud

Han rejser nu rundt i sin egen skjorte, som han først vælger at lægge til vask efter cirka 10 dage.

Labfresh har for ni dage siden forsøgt at crowfounde til produktionen af skjorten på siden 'Kickstarter'. Her kan private donere et beløb, mod at få produktet med rabat, hvis firmaet altså får rejst penge nok til at sætte produktionen i gang. Allerede efter bare 20 timer havde Labfresh nået sit crowfonding-mål. Dermed kan Labfresh-skjorten kalde sig det mest populære Kickstarter-projekt i fashion-kategorien i verden lige nu.

Dansk hot dog-restaurant blandt New Yorks ti bedste spisesteder
Dansk hot dog-restaurant blandt New Yorks ti bedste spisesteder

Der er dog grænser for, hvad man kan fortage sig i skjorten, uden den bliver beskidt. Eksempelvis kan du nok ikke løbe en halvmarton i den eller kaste dig i mudder, uden den bliver beskidt, erkender Kasper Brandi Petersen.

Meyers spisested i New York får Michelin-stjerne
Meyers spisested i New York får Michelin-stjerne

- Skjorten er testet på de produkter, vi spiser og drikker. Man skal ikke begynde at smide alt for slemme industriprodukter på den som for eksempel maskinolie, siger Kasper Brandi Petersen og tilføjer:

- Spilder du vin på skjorten, skal du skylle det af, for der kan komme pletter, hvis du først begynder at massere vinen ned i stoffet med eksempelvis en klud eller et viskestykke.

LÆS OGSÅ: Her er visitkortet, der kan forvandle sig til vilde blomster

LÆS OGSÅ: Robotter, 3D-maskiner og en Tesla Coil overtog Dokken i Aarhus

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Passagerbus brød i brand midt i...
bt.dk
Lystfisker fik helt usædvanlig...
bt.dk
Amerikansk supergruppe flopper:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx