Af - 12/09-13 09:20; Opdateret: 12/09-13 12:51

Danske familiers ferier smadret af fulde ungeDanske familiers ferier smadret af fulde unge

Talrige danske familier er i oprør over, at deres dyre charterferier er blevet ødelagt at stangstive unge, som fester og råber i døgndrift. Nogle familier får erstatning.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det er ikke kun væggelus, kakerlakker, beskidte hotelværelser, manglende havudsigt og salmonella-buffeter, som ødelægger danske familiers dyrt købte charterferier.

Stærkt berusede og støjende unge fester og sviner dag og nat og gør det, der skulle havde været familieidyl til mareridt.

Et utal af danske charterkunder klager til Pakkerejse-Ankenævnet eller på nettjenester som Trustpilot over, at familiehoteller i Tyrkiet, Spanien og Bulgarien viste sig at være et partyhoteller, som er velbesøgte af unge briter og skandinaver.

»Mareridtet begyndte, idet de unge som kom dryssende hjem fra klokken 03-07 larmede, dansede, spiste og drak så vi ingen ikke fik en eneste nattesøvn,« lyder en forælders klage til ankenævnet.

»De tyranniserer hele hotellet, kaprer restauranten, råber, skriger, drikker og larmer døgnet rundt,« skriver en anden.

Mange skriver, at familien om dagen flygter fra hotellet inklusiv dets poolområdet, for at få ro efter en søvnløs nat på hotellet.

»For om formiddagen, hvor man kunne bruge en hurtig dukkert i hotelpoolen, kunne man finde brugte kondomer i poolen og i elevatoren,« skriver en kunde, som boede på et party-hotel, som Spies havde lovet ikke var et party-hotel.

Efter hans klage ændrede Spies i sin markedsføring af hotellet og Pakkerejse-Ankenævnet krævede, at Spies skulle kompensere ham med 4.000 kr.

»Vi er kede af, hvis han har fået en dårlig ferieoplevelse,« siger Spies' kommunikationschef, Torben Andersen.

Han ærgrer sig over, at gæsten først henvende sig til Spies efter fire dage.

»Så havde vi fundet en løsning med det samme.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Lægen sagde, han aldrig kom til at...
bt.dk
Efter vanvittigt drømmemål: Real...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx