Af - 01/09-15 18:56

Christiane Schaumburg-Müller skal designe sofaerChristiane Schaumburg-Müller skal designe sofaer

Nu springer Christiane Schaumburg-Müller ud i endnu et nyt projekt - hun skal designe sofaer. Den første sofa har hun designet efter sine egne behov.

Bildstrecke im Grossformat »
Han er en tidligere førende dansk kuglestøder, som har deltaget i otte internationale finaler i træk ved OL, VM og EM. Nu er Joachim B. Olsen dansk folketingspolitiker for Liberal Alliance. Vi er vant til at se hende lufte skørtet og svinge bene på dansegulvet fredag aften i TV 2's 'Vild Med Dans'. Men Claudia Rex har midlertidigt forladt dansegulvet for om lidt, springer hun ud som vært på TV3's nye TV-program 'Bikini Island'. Hun er en dansk badmintonspiller, der som den eneste har vundet 13 danske singlemesterskaber i træk siden 1991. I 2007 sprang hun ud som fodboldvært. Den prisvindende radiovært Peter "Snebolden" Falktoft indgik i starten af det nye år et samarbejde med skomærket Casper And The Beast for at designe sine helt egne sneakers. For få år siden var Cecilie Lassen ikke særlig kendt i danskernes hukommelse. Hun var nemlig kongelig balletdanser, men hun kom på folks nethinde, da hun blev dommer i TV 2's "Danmark har talent". Hun kan snart opleves som ny vært på den sjette sæson af 'Topmodel' Han er nok bedst kendt som dansk fodboldspiller og målmand, og han blev kåret til "Verdens bedste målmand" i 1992 og 1993. Efter sin karriere som fodboldspiller er Peter Schmeichel blevet TV-vært på blandt andet underholdningsprogrammet på TV3 fra 2007 '1 mod 100'. Han var frontfigur i Aqua, der med 28 millioner solgte plader, er den mest succesrige danske musikgruppe nogensinde. Men i sommers startede popdrengen René Dif sit eget kokke-firma, som hedder 'Masterchefen'. For nyligt er DR 2's populære TV-vært sprunget ud som møbeldesigner. Vi lærte hende at kende som 'baronessen', og siden hen har Caroline Fleming været vært på programmet 'Baronessen flytter ind' og det danske Topmodel. Men hun har også kastet sig ud i at lave sin egen kollektion af strømpebukser. 'Sæt igang', råber han til deltagerne i Robinson. Det er nok denne rolle som vært, mange af os kender ham bedst for. Men frem til 1997 var Jakob Kjeldbjerg professionel fodboldspiller. Han blev sammen med Peter Schmeichel udnævnt til Årets Fodboldspiller i Danmark i 1993.

Christiane Schaumburg-Müller er ikke den eneste kendis, der har flirtet med andre brancher end sin egen. Listen er lang - se den her.

Du kan "have hende på", mens du sover, og hun tropper op på din TV-skærm, mens du læser i hendes bøger. Foruden Christiane Schaumburg-Müllers tøjmærke og titlen som forfatter, kan du nu også sætte dig ned i en Christiane Schaumburg-Müller-designet sofa.

Kendissen med de mange projekter, kan nu tilføje en ny titel på CV'et:

'Møbeldesigner'.

Christiane Schaumburg-Müller skal nemlig designe en sofa i et samarbejde med Sofakompagniet, det skriver Berlingske Business.

Emil Thorup springer ud som møbeldesigner
Emil Thorup springer ud som møbeldesigner

Christian Rudolph fortæller, at de har valgt Christiane Schaumburg-Müller , fordi hun er en person, som kunderne vil associere sig med.

Vores primære målgruppe er de yngre kvinder. Det stemmer godt overens med Christiane Schaumburg-Müllers følgerskare. Derfor var hun oplagt at have som gæstedesigner.
Det siger Christian Rudolph til Berlingske Business.

Er du interesseret i penge og forbrug, og vil du opdateres med historier om emnerne, så like MX PENGE her.

Valget er også faldet på Christiane Schaumburg-Müller, fordi hun ifølge Christian Rudolph, 'er en person, som går meget op i design, mode og livsstil. Så det er lige os.'

Men det nye samarbejde passer ikke kun ind i TV-værtens generelle interesser.

Privat står Christiane Schaumburg-Müller nemlig og leder efter en ny sofa. Derfor er den første Christiane Schaumburg-Müller-sofa, en sofa, hun har designet til at passe ind i hendes egen stue.

Stofvalget var svært, da jeg forelskede mig i to slags, men kun skulle lave én. Så det blev sten, saks og papir, og vinderen kunne ikke have været bedre. Jeg er super stolt over resultatet. Det er ikke bare hvilken som helst sofa, det er min sofa.
Det siger Christiane Schaumburg-Mülle til Berlingske Business.

TIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livet
TIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livet

LÆS OGSÅ: Talentdommer vil også hjælpe børn i Afrika

LÆS OGSÅ: Kan Medina få dig til at skodde?

LÆS OGSÅ: TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx